tisdag 3 november 2009

grinolle!!

I går hade vi en grin unge hos oss på kvällen, jisses va han höll på lillemannen. hann bli över trött så då skulle han inte sova alls tyckte han, skrek så han spydde, fick gå ner kl 23 och sätta på pingu en stund, sen gick vi upp igen efter en stund och då somnade han av ren utmattning!!!vi va heelt slut efter det, det va verkligen en pers!! men några ljusa stunder i sängen hade vi när han va glad några minuter...minen jag ligger inne med också!!! haha!
Han sov dock hela natten till halv nio så det va skönt! i morse kom mamma hit och planterade lite lökar,,påskliljor och tulpaner..kommer bli fint det när dom kommer! liam hjälpte så klart till!
ja va skulle man göra utan mamma!


































Sen vid lunch tiden kom Sara med Nova o Robin, och vi fick timmarna att flyga i väg som vanligt..gjorde kyckling o pommes till middag. sen va vi ute på trädgården och lekte med barnen. sen gick vi en runda också, nova ville gunga på en riktig gunga så vi gick till lekparken. problemet va att nova inte ville gå, men super kreativa morsor som e vi så fixade vi det..4 barn o två vagnar, bara att stapla!! såg kanske lite roligt ut när jag kom..med en liggdel där lillan låg ovanpå en dubbelvagn med Liam o nova..hahaaha..Robin åkte sin egen vagn!!






















När vi kom hem igen lagom nerkylda så gjorde vi en sockerkaka till fikat! nova hjälpte mig att baka den och trots några missöden så blev den jätte god!! en stjärnsockerkaka blev det



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar