lördag 3 april 2010

Vår PåskAfton

Åkte till min pappa kl 13 och firade påsk..Bjöds på riktig påskbuffe..Lisa hittade en kompis som också va där...













Liam letade påsk ägg. hittade så klart sitt...Lisa fick ett par jätte fina strumpor i sitt..
















sen blev det en tur med gammelfarfars vrålåk med..en mycket säker chaufför hade han lilleman..det tyckte han va väldigt kul!!
















Sen åkte vi in till andreas mamma o pappa och firade med hela hans familj. Liam fick träffa sina supersöta tuffa Kusiner, killtrion Erik Axel & Nils..dom e så goa.














Liam fick påskägg igen och Lisa med..Liam fick blåsa bubblor och godis..Lisa fick en jätte fin mumin body och en bok och ett par snygga brillor, så nu e hon snyggast på stranden i sommar..

Nu e vi hemma sen en stund tillbaka!! skinkan e i ugnen..mmm skinkmacka i kväll, mumma. Liam hoppas i soffan och Lisa håller på att kikna av skratt åt honom..han e hennes stora idol. ska upp o lägga dom nu. sen blir det ett par avsnitt av desperata hemmafruar med...har inte jätte många avsnitt kvar nu så man kan börja leva normalt i gen=)=)haha...

I morgon ska vi upp till mamma och fira med henne..e det fint ska vi vara ute, har tyvär hört att det ska bli regn men det märker vi=) annars sitter vi inne..det ska bli mysigt...

GLAD PÅSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar