söndag 28 mars 2010

Olivia

Regnade ju igår när vi skulle grilla! men vi gjorde det ändå,,och det va såå gott..så nu e första grillnigen klar..finns ju inget godare än grillat kött!! titta bara!


















sen sov liam ett par timmar och sen åkte vi på Olivias dop...näst sist in i kyrkan 2 minuter över 4..haha,,,vi´hann precis...sen åkte vi bort till en lokal och där bjöds det på middag och dricka och goa tårtor..sen va det lite fest..det va kanonkul!!vi bestämde en barnfri kväll med utgång och middag..ser vi fram emot....Olivia va jätte söt i sin klänning och Elvira och Liam lekte och hade det jätte kul hela kvällen.. så roligt och se dom..lisa sov lite till och från och va nöjd som vanligt!! vi va hemma ganska sent så somnade som stockar allihopa...









Än så länge så har vi inte hunnit med så mycket i dag..får se va dagen bjuder på..Sara e på väg hit och en promenad ska väl hinnas med också....har vart ute på trädgården o lekt med liam lite..i regnet dock men alltid kul och hitta grejer som va gömda under snön..typ studsmatta, gungställnig, skottkärra med mera...hihi..=)=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar