fredag 3 augusti 2012

våran vecka=)

Har haft en väldigt lugn vecka, lite ovanligt när det gäller oss...rastlösa familjen. fast det har varit ganska skönt också..

2 nybadade småfisar i ¨måndagskväll..














i tisdags förmiddag va vi hemma och häsade på johanna och barnen. och jag fick världens finaste tekanna, blev så himla glad den va jätte fin och super god att dricka ur.. tack snälla du=)











På onsdagen hämtade vi andreas på jobbet sen åkte vi till karlskrona och handlade på rusta och åt på mc..och vi hittade äntligen ett spel vi ska köpa till liam. som passade bra..ett mario bilspel med en trådlös ratt till..kommer han att älska..och jag med..haha..på morgonen nu 3 dagar i rad har vi kollat i barnens album. dom älskar de...dom tycker det är så roligt och höra vad som står till bilderna och hur de såg ut som bebisar..och jag tycker med det är roligt att titta i dom..här kommer några glimtar...
Liam



Lisa

På kvällen kom andreas föräldrar hit och grillade..lisa gillar väldigt´mycket att leka med sin farmor..Liam tvättade hans följekompis genom livet..haha

På torsdagen åkte vi hem till linda och fikade och vi satt och pratade och spelade skippo,,så mysigt..barnen badade o lekte om vartannat..till och med lisa badade och lekte i vattnet och doppade sig, det va roligt att se för hon är ganska rädd annars..





sen tog vi molly med oss hem. och direkt satte vi upp våran lilla pool vi köpt till dom ...och sen har de badat typ konstant med uppehåll för att sova på natten och äta..så man får inte så mycket gjort får ju sitta och vakta hela tiden,,fast det e rätt skönt har man nåt o skylla på för allt som inte blir gjort..hahaha!!

fredag i dag, härligt.. barnen ligger i poolen just nu...så jag sitter med ute..tur det finns internet shopping..haha!! väntar på linda som ska hämta molly så ska vi fika på min kladdkaka..sen kl 17 kommer fia med familj då ska vi grilla lite och sen börjar äntligen fotbollen kl 19..åh va kul att alla matcherna kör i gång igen..heja bsk..
.hoppas ni får en trevlig helg..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar