söndag 7 november 2010

helgen

FREDAG. Träffade sara o barnen i nya lyan, jätte fint o massa fika!! på kvällen va vi hos pappa och irene på lite myskväll, först fick vi smörgåstårta och sen jätte god bakelse, va jätte gott o jätte mysigt! pappa hade förberett saker till liam, nu hade han en keps med lampor på så gick dom ute i mörkret och tittade på saker och liam tyckte det va jätte roligt!!Sen va det hem till idol som gällde=)
LÖRDAG. Va på maxi och handlade vinterskor till Lisa, hittade ett par perfekta, hon går lika bra i dom som gympaskorna så vi blev jätte glada, e så svårt o hitta skor till henne annars=)














sen va det dags för kalas hos 1 av mina 3 guddöttrar Angelika, hon e så go och fin..lilla gumman redan 5 år=)hade barnen med mig och Lisa va rädd för allt o alla så va lite kaos, vet inte va det va med henne, men sen upptäckte hon att dom hade en trappa och då va ju hennes dag räddad, hon älskar allt va trappor heter..















På kvällen va det dags för "middagsgänget" att komma hem till oss..Jag andreas o sara niklas o belle viktor turas om att bjuda varandra på middag..riktigt trevligt med massa skrattanfall som vanligt!! super fina människor..=)








SÖNDAG. började med god frall frukost hos svärföräldrarna innan vi åkte ut till tessan micke och lille söte Theo, alltså vilken söt bebis, tror inte jag har sett så mycket hår på en bebis innan..han låg i min famn o sov så sött=) sen har vi vart ute lite, barnen va duktiga o hjälpte pappa med att fylla släpet med grus..sen kom mamma hit på middag sen tog hon med sig Lisa så då va slapp hemma hos oss som gällde..Det här med att slappa e inte lillans starka sida, hon har varit upp o ner i helgen, vet inte varför..hon har varit ganska gnällig och hade svårt att komma till ro i lördags, men hon har sovit på nätterna tack o lov!! i morgon jobbar jag 7-12 och andreas e hemma o e pappa ledig för dagis har stängt!! skönt o komma hem i morgon och alla e hemma!! fullt ös denna helgen som alltid men det e bra kul kul kul=)=) Natti natti!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar