måndag 3 januari 2011

TORSDAG FREDAG LÖRDAG SÖNDAG

Fia och Erik va här i torsdags med små flickorna..spelade bingolotto och åt middag. barnen lekte kanonbra. Elivira och Olivia e ju bara för söta!

























Nyårafton i fredags och den firade vi hemma hos sandra och mats i backaryd. Hanna och Chrille och Sara och Robban och putte va också där. en riktig kanon kväll..Liam va med oss hela kvällen men somnade som en stock i vagnen på kvällen, Lisa va med och åt och lekte lite sen åkte hon till farmor vad 19 tiden=) där hade hon det lugnt och skönt lilla pluttan! allt va så lyckat och maten va jätte god=)=) vi gick väl hem vid 02 tiden..tack till världens bästa värdpar sandra o mats för även detta året=)











I lördags på nyårsdagen va vi hos Sandra och Patrik i deras nya hus i kallinge! super fint va det! och dom bjöd på jätte god mat...godaste förrätt jag ätit=) massa prat o skratt!












I söndags va vi i karlsnäs och åkte pulka och grillade korv. Jätte mysigt och kanonväder men Liam e ingen pulka kille, åkte en gång sen ville han gå tillbaka..haha..men Lee åkte som en galning och tyckte det va jätte kul=)och vi andra också=)

jätte härliga 4 dagar! nu blir det en hyfsat lugn vecka, liam fyller 3 på torsdag sen börjar ett race med kalas=)

1 kommentar:

  1. ja tänk att liam redan e tre år:o det är ju helt sanslöst tycker inte det var såå länge sen vi satt på elviras dop och han bara var en plutt juh;P Massa grattis till honom!!

    SvaraRadera