onsdag 30 maj 2012

se fram emot


Åhhh nu har min nedräkning för semester börjat! längtar så nu, hela sommaren hemma, ljuvligt! ska bli kul, har mycket att se fram emot, tosselilla ska vi till och sova 2 nätter med sara robban o alla barn på camping,, ska bli så kul, liam kollar broschyren varje dag!

sen har vi fått en rolig inbjudan med dresscode,,och de e ju alltid kul!!

Rocka billy fest ska vi på, tycker de e så kul o ha sånna kläder, va två år sen vi va på sån fest, och det va skit roligt=) så de ska bli super kul.

sen kommer ju fridas syster emma till sverige en vecka och det ser vi fram emot!!  kommer i håg när vi va och hälsade på dom när frida fortfarande bodde på gran canaria. detta kortet e på deras gata där dom bor=)de va innan liam o lisa..så kul hade vi=)




I LÖrdags va vi på backaryds marknad, va ingen karusell detta året, typiskt nog som barnen hade sett fram emot det! men dom va nöjda med våffla o hopptorn i alla fall. molly o miki va med oss och sov över hos oss till söndagen, det tyckte liam va väldigt kul med 2 tjejer på övernattning! fick även fika besök av hanna o elli och elin o Lee på eftermiddagen... På kvällen hade vi myskväll med chips o dipp och godis och choklad och läsk. och så tittade vi på madicken. sen somnade alla 4 på 1 minut..

I söndags va det ju mammornas dag och vi va och firade våra fina mammor och fick god middag och massa tårta, jag blev också firad.!!! i måndags så hade vi en solig härlig eftermiddag hemma hos mig, frida o nova kom och sandra med hennes amanda emil o anton.. vi satt på täcke i skuggan och åt jordgubbar. och barnen lekte o hoppade och hade hur kul som helst!! studsmatta e väldigt välinvensterade pengar. dom verkligen älskar sin studsmatta!!! fattar inte hur de orkar bara!!=)=)=)

i går va vi inne på karlskronamöbler och köpte världens finaste utemöbler..åhh va jag längtar till måndag nu för då kommer dom. kommer bli så attans snyggt på vår altan ....
I dag har fia o flickorna varit här och förgyllt vår eftermiddag, och nu i kväll har vi varit på dagis på vernisage (hur det nu stavas, haha) och tittat på allt barnen har målat till musik och massa kort de satt upp väggen med beskrivningar till, jätte roligt att se.  nu ska barnen snart i säng för i morgon är det fotografering på dagis så liam o jag ska stiga upp tidigare och fixa luggen..sen ska min stora kille följa med måns hem från dagis.. första gången, innan har de bara lekt hos oss..jag jobbar hela dagen för vi har jubileum på skolan!!=) ska bli kul! hoppas på bra väder bara!!
sen e det helg i gen.....=)=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar