måndag 22 april 2013

Vår helg!=)

Vårt hus sett från berget baksidan! ganska kul o se från en annan vinkel!
kreativa kojs byggande ungar!=)
snygga snäckan
våra finaste

hej
vilken kanonhelg vi haft med fint väder.  i fredgas tömde barnen sina spargrisar, man måste ju spara för att kunna handla, liam hade fått i hop nästan 150 kr och lisa 100 kr, men snäll som liam är så gav han lisa så de hade lika mycket, så klart fick de köpa nåt de ville ha, liam köpte skateboard och lisa solglasögon, liam e helt otrolig med sin balans, de sa dom på dagis med, allt han tar sig för klarar han. och undan gick de,


på kvällen va vi hos fia o erik och fick super grillar av kocken erik. sen lämnade fia o jag man o barn för att åka och kolla på BSK, dom vann med 1-0,,jihoo..
 
på lördagsförmiddagen va liam på kalas hos dagiskompisen måns, det va liam måns och erik på kalaset, de enda killarna som finns i byn o på dagis, så glad att dom har varandra. och vi e så glada att de kommer överrens och är så bra kompisar, tur de, dom har ju inte så mycket att välja på!!=)
sen va det dags för ett kalas till hos andreas systerbarn erik o nils. liam lekte som tusan som alltid när vi e där!!
på söndagen hade vi ute dag här, mats o andreas fixade med träden och sandra o barnen och vi satt ute hela långa dagen och barnen lekte o hade jätte kul..emil bjöd på de flesta skratten som vanligt! goa unge! sen kom även frida o nova och va med oss hela dagen och även sara och barnen kom och förgyllde dagen ännu mer..fullt hus, härligt! solning grillning och tjejsnack. bästa avslutning på helgen..

backarydsbor, håll i er. åren går fort! hihi=)
hej svejs.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar