lördag 13 april 2013

malmö

i tisdags åt jag och fia lunch själva utan barn i stan, inte ofta de händer!! mysigt va de i alla fall och efteråt blev de premiär glass på torget för mig!!


 
i onsdags va de kalas för bästa syster, liam va ute på gatan och åkte longboard med calle!
i torsdags morse lämnade vi barnen hos mormor och sen möttes vi upp hemma hos fia o erik för att åka till malmö..grabbara körde ferrari och segway. dom va jätte nöjda!!
när de va klara, efter några skrattanfall i bilen så åkte vi till shoppingcentret emporia. hur mycket affärer och matställen som helst! shoppade och fikade hela dagen!! hur kul som helst! lisa fick skor som hon velat ha så länge och sen fick hon skor och cykelsadel till sin docka! jätet glad blev hon!


Liam fick angrybirds jacka och två par jeans och en påse med dinosaurier
, han blev också jätte glad, han vill nästan bara ha jeans nu, stora killen!!
och till mig!





efter shopping hela dagen åkte vi till hotellet och pustade ut lite!!


sen gick vi ut för att äta! hittade ett jätte coolt ställe, big thorn eller va de hette, texas inspirerat, stoooora köttbitar! till förrätt tog vi nachochips med ostsås och skuren ryggbiff över, åh de va supergott, va nästan mätt efter förätten! fia tog hummer!. till varmrätt tog jag lumberjack, va en 400 gr blodig köttbit,, det va så jäkla gott. världens största äta kniv fick man också,..erik o andreas tog nåt som hette big as..haha och de va de verkligen, ett halvt kilo kött...så dom blev också mätta. hahahahha,,super gott..




sen va dax att gå till hotellet och sova! dagen efter va det hotelfrukost, sen åkte vi hemåt, stannade för yttligare lite shopping på ekohallen!..
Vi va efterlängtade när vi hämtade barnen hos mormor!! och det va dom också!. tack för en super kul mini trip fia o erik!!
Min fina vän=)




 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar