måndag 8 april 2013

ponnybus..

i fredags va de äntligen dax för oss att åka på ponnybus. som barnen väntat och längtat! och det va super kul, jag älskade de och barnen älskade det, inte så farligt dyrt och lätt värt varenda krona! ska vi snart göra om. är helt övertygad om att lisa kommer bli en hästtjej..funderar på att börja på ponnybus en dag i veckan på knattelektion med båda barnen, liam gillar också¨att rida..men han sa klart och tydligt, jag vill inte rida på en hästtjej, han vill bara rida på hästar som är killar..så han fick en fin hästpojk som hette ferrari,,så han va jätte nöjd! haha! tack snällaste storasyster som hängde med och hjälpte till när andreas inte kunde få  ledigt!!







 
på kvällen kom fia o erik och vi invigde grillen. mm så gott, blev så sugen på sommar och sol!!
 
på lördagen va vi mycket ute, underbara sol, brände till och med benen!..sara och robin kom och hälsade på så vi cyklade till lekparken en runda, grabbarna lekte som tusan, kul!
 
på kvällev va vi hos johan och frida, fick jätte god plockmat, och barnen hade allt, champange (för barn,,haha!) godis chips pizza glass!! så dom va väldigt nöjda! dom älskar att vara hemma hos johan frida o nova..det förstår jag verkligen..så snälla!! och vi fick musik underhållning från johan och hans vän som spelade nåt jag inte riktigt vågar säga va det heter..hmmmmm står helt still..men ni vet säkert..mycket bra lät det i alla fall!!!  så det va verkligen mysigt! älskar levande musik!
och cykla hem miss i nassen gick ju bra det med..haha! dom tyckte det va jätte spännande!
i söndags hade vi en rikig familjedag! åt frukost hos min mamma, åt middag hos min pappa och hade andreas föräldrar på fikabesök! härligt!
 
i dag har vi gosat valp,,åhh jag e sugen nu!
i eftermiddag hade vi sån tur att få bli bjudna på middag, hemma hos johanna och tobbe. det tackade vi inte nej till!! och det e vi glada för..åhh så gott..varm smörgåstårta! den va så himla god!! och efterrätt..man blir så bortskämnd på vitsippevägen!!
nu längtar vi tills torsdag! då ska vi med erik o fia till malmö och sova på hotel. barnen ska vara hos mormor i stan, dom längatr dom med!! grabbarna ska köra ferrari och segway och sen ska vi shoppa massor och ut och äta på kvällen! och hotellfrukost..mmmm ljuvligt!!!
 
Hej så länge!!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar