måndag 7 juni 2010

nationaldagen och hemma dag!

I går va vi och firade nationaldagen och hörde Jaarneek och kakan sjunga nationalsången, vilket dom för övrigt gjorde riktigt bra!!! va såå trevligt. mamma va också med..fikade o satt i solen. åkte häst och vagn också, liam älskade det! han ville åka igen o igen o igen!!hihi..jagade alla pippi och va på lekparken..full dag med aktiviteter...träffade Frida o johan med...















Sen på eftermiddagen hade jag o liam egentid..lisa va hos mormor i flera timmar..höll på o dö av saknad...men väldigt kul o skönt för liam o ha mamma för sig själv! vi va först bara hemma och gjorde inget alls,,satt i soffan o mös..sen åkte vi hem till molly och där fick vi grillat och sen jordgubbstårta,så gott..sen åkte vi och kollade på fotboll i backaryd..när den va slut åkte vi upp till mamma och skulle hämta lisa och då hade hon gjort rabarberpaj..så vi fikade igen!!! Lisa hade varit så super snäll och dom hade haft det såå skönt och mysigt..såå roligt att man aldrig behöver be om barnvakt eller så..mamma frågar alltid om hon inte kan få ha dom..världens bästa mamma har jag helt klart!! lämnade kameran hos dom och mamma hade tagit såå fina sommarbilder..


I dag har det verkligen vart grått ute. så tråkigt! man vänjer sig verkligen fort vid solen! skippade dagis idag för liam..han ville inte stiga upp...än så länge kan man ju göra så=)!!!! men på förmiddagen så körde vi min farfar o farmor på lite ärende dom hade..nu i eftermiddag gjorde vi mys middag till andreas kom hem..har ingen kväll hemma mer denna veckan..fullt upp nu så vi passade på att ha lördag i dag med god mat o annat..gjorde kladdkaka till efterrätt..såå mumsigt...båda barnen somnade tidigt i kväll..för i morgon måste de orka upp vid senast 8.. nu ska vi myysa!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar