tisdag 1 januari 2013

nytt år♥

Heeej. I fredags va fia o erik här på middag. Mysigt. Och barnen röjde. .mini går mer o mer och blir om möjligt sötare hela tiden. .hon har ju dock 2 stora systrar och brås på..
Johanna o tobbe och barnen har också varit här i helgen. Liam och leia har kalas samma dag så de firade varandra då i stället.
Det årliga nyårsbadet.
Nyårsafton firade vi tillsammans med Sandra och Mats hemma hos dom. De va verkligen en lyckad kväll. Barnen va så duktiga och vi hade de så lugnt och mysigt med supergod mat. .
Olyckligtvis tappade andreas maten vi skulle ha med oss. Två stora gratäng formar med 2 olika potatis gratänger rakt ner i marken så formarna gick sönder och maten förstördes. Kunde välja mellan gråta eller skratta. Vi valde skratta. Hahahaha så fick köra inom affären och köpa färdig gratäng. Men med lite ost och kryddor så smakade den kanon Gott. Katten svea blev glad i alla fall. Hihi
Resten av kvällen gick dock klanderfritt.
Söta Anton.
Denna godingen bjöd på många skratt anfall undr kvällen. Länge sen jag skrattade så. Riktigt rolig är han sötingen emil.
Liam hade mobil en stund o fotade lite på han o Amanda. Ett antal bilder. .hahaha Så söta.
Tack för en super kväll med er. Nyårslöften är påbörjade och ser fram emot detta och stöttar mig själv genom att trycka hem lite nya kläder. Detta blev de denna gången.
Oj blev ett ganska långt inlägg. Men vill önska rr alla ett riktigt gott nytt år. Vi hörs♥♥♥♥♥♥♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar