söndag 26 december 2010

Julafton

Julaftonsmorgon och Liam o Lisa fick öppna en varsin julklapp. Lisa en nyckelpiga och Liam kalsonger med bilar på, han blev jätte glad.













själv möttes jag av denna skärmsläckaren på datan när jag satte på den..blev hur glad som helst..en onepiece...såååå jä*la nice. kommer bo i den=)












Sen tillbringade vi dagen hos min mamma med min familj. Jätte mysigt, massa god mat. kalle anka givetvis! tomten kom med massa julklappar också, så vi hade varit snälla allihopa














på kvällen va vi hos andreas föräldrar och firade med hela hans familj. umgicks och hade trevligt. tomten kom även dit och lämnade en massa superfina julklappar..gick till kl 20 sen fick vi åka hem, Barnen va heelt slut efter hela dagen och all spänning och allt som hände..Men va en jätte härlig julafton..vi och barnen har fått så mycket fint i julklapp=)=)ska gå in märmare på det i nästa inlägg för nu e det nane time! klockan e ju 22 och man e ju ingen ungdom längre..hahahahaha!!













Lisa somnade direkt vi kom hem men Liam stannade kvar nere en stund och mös lite med sin nya blixten filt han fick av mormor i julklapp=)Lisa fick en hello kitty!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar