onsdag 2 oktober 2013

hästfamiljen!!hihi

Olivias 4 års kalas i lördags!. grattis söta du!
På kvällen va liam hos mormor, så mysigt de e alltid e hos mormor!
 
och Lisa va hos moster och dom hade badat bubbelbad och haft så roligt!


 
 
sån lyx e det att ha så underbar familj!!.
jag o andreas va på 30 års fest i gnistan! populärt o stå vid micken! åkte till puls på natten! och vi va inte hemma förrän 04..hahaha! men de va de absolut värt för att dansa lite!
I måndags kom ronja min gamle vän hit och hälsade på! Lisas gudmor. lisa fick så fina presenter och bla ett grimskaft så hon kan leda hästen själv! så lycklig blev hon! och jag fick super fina ljuslyktor, jätte fina!! frida o oskar och hanna kom också och fikade!
dom började jobba och gräva hos oss i måndags med. vi vill ju ha de fritt fram till vårt berg. oj så mycket mer plats de blev, de va redan jätte stort men nu blev de ännu större!



I tisdgas va de ju favvodagen...jag red cirrocco igen och ligger inne med en fruktansvärd träningsvärk, men de får de va värt. red i över två timmar runt hasselstad. så jätte mysigt!





efter ridningen så fikade vi  med hanna o elli!



på kvällen kom andreas familj på middag! och sen hade vi chips o dipp mys, en vanlig tisdag! varför inte lixom=)=)


 
i går onsdag, hälsade jag på denna godingen och hans mamma! lilla eddiefis!


sen va de ridning för amanda! =)
 
nu sk ajag bädda ebbas valplåda och sen ska vi klä oss varmt och åka till ponnybus, även liam ville rida i dag, roligt. så mormor får åka med och assistera lite!!! sen e de jobb i eftermiddag! men e ledig så mycket så de e bara roligt att jobba lite!!
tjoflöjt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar