måndag 3 juni 2013

tripp!

I dag har jag kollat genom glaset på dörren på denna fisen! !

 
I lördgas överraskade jag barnen med en liten tripp till karlshamn, hade bjudit med deras kompisar Nova och Måns, de visste de inte om och blev jätte glada! vi åkte till lekparken i karlshman och lekte en himla massa och sen gick vi till pralinen och dom fick själv plocka o handla sitt lördagsgodis, dom va som i himlen och det slog runt lite där inne för dom. fanns så mycket gott..hahaha. sen avslutade vi  med mcdonalds..
 
Håret växer o växer på donnan!! det va väl på tiden i och för sig! hihi
i söndags körde liam och hans kompis cross o fyrhjuling hemma hos måns. Lisa fick också åka en runda med måns snälla stora syster Manda! oj va killarna körde, runt runt, helt galna!
 
vilket underbart väder det har varit i dag! riktig sommarvärme, jag och barnen tog oss en tur till sandra. sen skulle vi åka så hundarna fick bada i långan. då följde amanda med oss dit o sen hem en stund. alla barn badade, och hundarna va överlycklig, ebba e inte ´klok, hon springer o hoppar i från bryggan, sen simmar hon in och gör om de gång på gång på gång utan att man kastar eller ropar, hon gör de helt av sig själv. hon är långt över vatten ytan när hon hoppar, kolla bilden...knäpp hund!! sen fick de bli pizza på altanen, barnen lekte o hade jätte kul, lisa o amanda fick tid för sig själva utan alla killar och lekte som tusan, såg inte skymten av dom!!=)


en liten hm beställning fick de bli i kväll!! Lisa drog vinst lotten denna gången! hon hade inte så mycket sommarkläder, lite shorts hade hon, men liam kunde ha mycket detta året också från förra året!  =)=)
mamman
Lisa


Liam

nu hoppas vi på fler soliga dagar!
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar