lördag 29 juni 2013

Heeeeeej=)

i tisdags kom tessan och theo och hälsade på oss, mycket roligt att träffas!=) sen ´va jag barnvakt åt nova och robin när mammorna va på ikea!!nova o lisa e så roliga just nu! dena sekunden bästa vänner och andra sekunden jätte sura på varandra! kan inte annat än skratta!!=)


 
i onsdags!!
cykeltur till morfar o irene
 
i torsdags va vi hos sandra på förmidagen, med fia o dom, barnen lekte och tjoade!

sen åkte vi hem och jag började med rummen uppe, lisa bytte rum till de närmast oss, blev jätte bra!
liam fick in tv till sitt rum,. till hans lycka!
sen åkte vi till bästa mamma på kalkonmiddag! såå gott. på vägen hem på kvällen ringde frida och frågade om vi ville komma på ett kvällsdopp. självklart ville vi det!
 
på kvällen överraskade jag barnen att dom skulle få sova tillsammans och kolla film tills dom somnar! haha så lyckliga blev dom och höll på att mysa i hjäl sig!
i fredags (igår) kom min städerska och poolskötare sara hit med sin robin! haha, jag väntade ett viktigt besök och hade lite panik så hon hoppade in direkt och började städa, de kallar jag vänskap det! hihi..sen kom johanna och barnen också. och killarna hade så roligt, va en fröjd och se dom, liam leker ju nästan bara med tjejer och "tjejlekar" och får alltid höra:: va snäll nu, lugna dig lite, ingen brottning, ta de lungt, va snäll mot tjejerna, inte puttas!! med mera med mera med mera,,så de e väldigt kul för honom att leka med killar och leva ut lite som pojkar gör och brottas lite och och få lov att vara pojk!!hihi!=)



 
sen va det dags för kalas hos frida på kvällen! mycket trevligt va det! liam och de andra barnen dvs 7 st tjejer. lekte och hade kul. badade och lekte.och massa god med eddie så klart..! fick så god mat, tack för en super kväll.


lördag i dag och vi tod lång sovmorgon, barnen har badat i badkaret! och sitter just nu uppe på liams rum och leker, dom börjar verkligen bli stora, så självständiga, märker knappt av dom här hemma nu för tiden!! nu gör dom tillo med sina mackor själva när dom vill ha..hjääälp!!=)
 
nahä dags óch ta tag i dagen och se va den har att erbjuda!!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar