söndag 4 mars 2012

vår helg

Va på maxi i dag och handlade innan vi åkte på kalas hos Andreas söta systerson Axel!! blev en mixer till mitt nya liv som börjar i morgon!! igen..haha..vårskor till barnen och sen ett kök till Lisa! hon blev så glad! dukade upp till hela byn!!

I Fredags tog vi premiär rundan runt hejan, så skönt väder..På kvällen tog vi premiär grillning hos Johan och Frida. Mycket gott va det! känns verkligen som om våren är här!
I Lördags när vi vaknade åkte vi direkt till sara Poopuu. Fikade lite och sen skulle vi åka in till karlshamn och sara skulle visa mig lite av hennes shoppingvärld! hihi!! våra 5 underbara guldkliimpar bestämde sig för att verkligen visa oss att vi lever!! hujedamej. blev liiite svettigt där ett tag..men kom i alla fall därifrån med två super fina örhänge!! kunde gått i evighet så nästa gång får alla barn vara hemma med sina pappisar!!
sen på em va vi på kalas hos min pappa!! På kvällen kom Fia & Erik med sina triss! kollade på melodifestivalen och åt middag! ett kort blev taget denna kvällen och det va så klart på gulle Lovis!!!

1 kommentar:

  1. ahh va du e söt=) ser den inte lite plottrig och oproffsig ut då haha??;)

    SvaraRadera