söndag 26 februari 2012

sportlov tors-sön

sporlov tar på krafterna! älskade småfolk!
Hej alla ni!! söndag i dag och man mår som man förtjänar! men i detta vädret kan inte mycket gå fel. så underbart ljuvligt. man får verkligen ny enegi..var ute och cyklade till lekparken en stund och sen lekte vi hemma på trädgården. Åh va jag längtar efter grillkvällar nu på vår underbara altan!! Frida o Johan o lopp kom förbi en sväng o kollade bilderna från i går,,ett litet smakprov kommer längre ner!!

I torsdags va jag o barnen o liams kompis molly inne i karlskrona och gick i affärer, hittade jeans och skärp o örhänge..sen åkte vi hem till linda och väntade in dom för att åka till kaskad. hade jätte kul och va så stolt över liam eller mest glad egentligen för att hans spärr släppte, så nu vågar han åka den stora blåa själv, går själv upp i trappen och väntar på grönt lyse och sen åker själv.. han e såå nöjd över sig själv och tycker det är så roligt!!han har väntat på detta=)






i fredags jobbade jag hela dagen från morgon till kväll så barnen va på dagis!
Va på vinterfest i går, va jätte roligt, massa folk och massa dans, va till och med uppe på scen och sjöng i slutet. haha..va hos fia o erik innan och tog en drink..å vi 4 har ju alltid sjukt kul till tillsammans!!, så vi hade kul allihopa..vi va den yngre generationen på festen och det funkade alldeles utmärkt!=)tack alla för i går=)

1 kommentar:

  1. vilka fina bilder se ut som det varit en bra vecka :)fin fin blog:)

    SvaraRadera