onsdag 22 februari 2012

sportlov mån tis ons

I måndags hade vi en hel dag uppe hos Linda i det underbara vädret, och Linda stod vid spisen, precis där vi ha henne så vi kan mätta alla våra ungar!!!!en jätte mysig dag. fick med oss molly hem. På kvällen va vi på fritidsgården så fick dom springa av sig ännu mer, kan säga att alla slocknade ovaggade på kvällen!!



I går va det ju så tråkigt väder, och vi som skulle grilla vid långasjön, men vi bestämde oss i stället för att åka till börjes och fika och kolla runt lite! fikade alldeles för mycket, det e alldeles för billigt där. men gott va det. hittade äntligen en tårta till Lisa för ett normalt pris, 89 kr helt ok och mycket skillnad på de jag kollat på nätet på, fanns även kakfat och rulltårta så det blir det nästa gång, hon bara älskar det och leker med det nästan hela tiden. passade på att möblera om hennes rum med så det blev mer plats till förvaring, blev jätte bra!! dom leker så bra nu liam o lisa, dom leker uppe på varandras rum o mamma pappa barn och med bilar och allt, man ser knappt röken av dom här nere..

I dag har vi haft besök av Poppan o Loppan. barnen lekte och va ute en stund, vi fikade och pratade och torkade kaffe på golv väggar o tak, haha, en helt vanlig dag med andra ord!! sen kom Molly igen och ska sova över hos liam i dag också till hans glädje, så nu efter lite glass är dom uppe och leker zoo, molly e katt lisa e tiger och liam e en noshörning, Molly ligger med andra ord rätt illa till!!=)=)=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar