söndag 18 oktober 2009

Söndag!



I morse va andreas släkt här o fikade, trevligt! hade fina kläder med till Lisa! fikade på mina snoddas jag bakade i morse=)




mammas goding i kalas kläder!







Nu i efter middag har vi varit på kalas och liam fick träffa sin kusin favorit Erik..dom lekte o lekte, liam va helt slut sen!


















sen har våra kort vi beställde från tidningen kommit med! så här blev dom...
När vi kom hem så gick vi runt hejan, med en arg Liam som inte ville åka vagn,!!
Sen blev det kebab till ensam mamma söker. Lisa har inte varit sig själv i kväll, verkar som om hon haft lite ont i magen för hon har varit ledsen och det brukar hon aldrig vara....stackarn, gör ju ont i en när dom skriker så..hoppas inte det håller i sig. hon sover nu så jag hoppas det inte det blir mer utav det..i morgon kommer vi bara att vara hemma och ta det lungt....hoppas på lite sol. skulle va härligt med en riktigt fin höstdag så man kan va mycket ute och leka......ska ju träna på kvällen med,,ska bli spännande och se hur mycket man orkar..va ju ett atg sen man höll i gång på det sättet..men det ska nog gå bra!
Nä nu blir det upp i sängen med skruttan, min nya korsordstidning har kommit och sen vet man ju faktiskt inte hur natten blir när hon varit sån i kväll!!
det va allt från oss!
God natt alla vänner=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar