lördag 31 oktober 2009

Jupp!

Hej alla kära vänner...va underbart det va och vakna i dag.. frost och solsken. världens bästa väder..på med overallen på liam och vara ute hela dagen med varm choklad, det e mina planer det!! orkade inte blogga igår kväll blev så trött efter idol...i alla fall så va sara och Robin här hela dagen i går!!! Vi mös och fikade och åt kebab med våra trötta babies...Lillan sov mest hela dagen så henne märkte vi knappt..timmarna bara flög i väg, men dom gör ju det när man har roligt och trivs, åh vi trivs tillsammans !.. kul sen när Liam och Robin e lite större och kan leka mera med varandra..och nova passa Lisa..så kan vi ta det lungt..haha..perfekt ju!! Hanna och Lilla Elli kom också en runda och fikade lite!!



























Har varit ute och gått en runda med barnen och saga nu. hon har så mycket energi den hunden. om hon kunde dela med sig lite..hehe..skammotionera henne mera nu...pappa va här i morse också och tog en halloween fika med oss, så åt bullar o kladd kaka i dag igen, måste komma på nåt nytt att baka, e trött på bullar kladdmuffins och snoddas, bakar det hela tiden känns det som..nahä, fram med receptboken för insperation..
Nu ska vi på middag hos svärföräldrarna i stan..skönt, slapp man laga i dag! i kväll ska vi till papap en liten sväng, han ska visa Liam sina fina pumpor som lyser i mörkret!!
Hörs igen snart!!

1 kommentar: