onsdag 13 juli 2011

mån tis ons

I måndags glömde jag "hästplånboken" hemma och de va nog tur de annars hade man varit ägare till en ardenner och hennes föl..så himla fina va dom..vi va på hästauktion i tingsryd. blev lite ponnyridning med..kolla in min lilla tös..ganska säker på att det blir en häst tjej av henne. man får inte komma nära henne när hon rider. kan själv..hon e verkligen duktig o har sån balans,,..



I går tisdag va vi hos min kusin Heidi, det va såå roligt, va så länge sen vi satt ner och pratade, vi åt frukost och satt på altanen medans barnen lekte, försökte också övertala dom hur mycket bättre de skulle vara om deras hund jackie bodde hos oss i stället, hon e jätte fin och sen e hon släkt med ebba märkte vi, deras stamtavlor e jätte lika,,så nu e övertalningen i full gång..hahaha=)barnen va jätte fina i sina villervalla kläder, men att få ett normalt kort på dom 2 tillsammans e nästan omöjligt...tokvildar! haha dom e underbara..






I dag har söte siri från dagis varit här och lekt med Liam, han tyckte det va jätte roligt att träffa henne igen. dom hoppade en massa studsmatta och lekte en himla massa valparna. som för övrigt växer och e så söta nu när de springer runt och busar.
Detta köpte vi på tosia, blev inte mycket i år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar