måndag 6 maj 2013

pw och grilldag!!!

Hej, precis hemkommen från en skön pw, så fint ute. jobbigt va det också, speciellt med min dåliga kondis, men de går framåt! =)
Har gjort lite vårfint hemma, städat altanen och fixat nytt barnbord, de andra räcker inte längre till. det va bara 6 platser runt om  och det räcker ju inte långt. hahaha...och satt ut lite ny inhandlade blommor, ser så trevligt ut!



Fotbollsäsongen har satt i gång igen, det gillar vi! så perfekt med skogen så barnen kan leka precis bakom där man sitter! nu sist träffade liam elli och lisa träffade nikki som visade sina fina hästar hon hade med sig för Lisa.
 
 
Brunnsparken . Liam Lisa Olivia
I lördags hade vi grilldag här hemma! så roligt och mysigt va de! barnen lekte och hade super kul, calle, mosters "lille"  kille va ju här och blev som alltid favorit hos barnen, så de hoppade och härjade! och liam slet med sin eldningshög =)=)
 
 
Andreas och Erik lekte bergsklättrare! haha
Tur att vi ska köpa större grill, detta går ju inte! hahahhahahaha
I morgon e de först möte på jobbet sen grill kväll på dagis! onsdag åker vi till ljungby och sover till torsdag! så mysigt ska de bli! sen jobb fre lör och sen kalas och konfirmation på söndag! tur man vet va man ska göra, slipper man gå och undra!!!!hahhahaha,,semester var är du??? inte långt borta tack o lov! semesterplaner smids för fullt och jag ser fram emot hela sommaren hemma och alla bebisar som komma skall!!=)
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar