söndag 28 april 2013

Lördag och söndag!

kosläpp i lördags, stannade inte så länge men lite ponnyridning blev det!=)

 
sen åkte vi och lämnade barnen hos moster malin för att åka på fest hos johanna och tobbe! jätte trevlig kväll! sen blev det utgång på puls! tack alla som va inblandade!


idag mötte vi upp våra små älsklingar som gick på loppisen med mormor! fyndade en ridhjälm till Lisa nu när hon ska rida en dag i veckan! sen en spidermen leksak till liam!
sen har liam lekt med erik och efter det gick vi med nova och frida hem till sandra och barnen, fikade och satt ute och barnen lekte...



hade ingen plats till lisas klänningar, dom ligger överallt! sen kom jag på en lösning,,blev bra! och lite sött också när man kommer in i rummet!
Lisa sover sen kl 18 och Liam ligger och ska sova nu! så nu blir det soffan ett par timmar med film och chips och godis och läsk,,,för i morgon börjar allvaret! 30 dagar med Laila Bagge!!! puhh, har tagit en före bild  iklädd ett par jeans som jag väldigt gärna vill  ha på mig men som de är 1 dm  innan jag kan knäppa och 4 storlekar från där jag e nu! kanske inte klarar riktigt men en bra bit på väg...den 27 april ska jag bjuda på resultatet! både före och efter bilder..hjäälp!! wish me luck! 

torsdag 25 april 2013

lugg och hm

Hej.
I dag har jag klippt mig, va så himla slitet så de gick inte, de hade brutits av tillslut, va modig och klippte lite lugg också. en bra lugg som man både kan ha och gömma! perfekt, blev jätte nöjd!! mitt hår behövde detta. nu ska jag ta hand om de lite bättre!!

min lilla älskling övar utan stödhjul
liam cyklar nu på sin stora cykel 20 tum, han når inte ner men han ställer sig på nåt så han kommer upp på sadlen, när han ska stanna så hoppas han på de bästa..haha han e inte klok!
min fina trälåda andreas byggde till mig, två till ska jag ha,, på denna ska de stå dockor och dockkläder, men så skriver ju jag som en kratta. tur jag har vänner som kan skriva fint!
små hjärtan leker hos moster malin medans mamma malin och corrina äter lunch och har trevligt!
ett litet paket från hm på väg!
till mig

till lisa





till liam
va på lindex i dag och köpte nytt smink..och ett vitt linne till liam och en bekini till mig en rosa...nu har jag två nya inför sommaren, nu hoppas vi på en framgångsrik maj så jag kommer i dom också...

i morgon e de jobb sen ledig lördag söndag. och på lördag vankas fest, ska bli så kul! barnen ska till moster och sova över. Ha en bra helg allihopa!!!
kram

måndag 22 april 2013

Vår helg!=)

Vårt hus sett från berget baksidan! ganska kul o se från en annan vinkel!
kreativa kojs byggande ungar!=)
snygga snäckan
våra finaste

hej
vilken kanonhelg vi haft med fint väder.  i fredgas tömde barnen sina spargrisar, man måste ju spara för att kunna handla, liam hade fått i hop nästan 150 kr och lisa 100 kr, men snäll som liam är så gav han lisa så de hade lika mycket, så klart fick de köpa nåt de ville ha, liam köpte skateboard och lisa solglasögon, liam e helt otrolig med sin balans, de sa dom på dagis med, allt han tar sig för klarar han. och undan gick de,


på kvällen va vi hos fia o erik och fick super grillar av kocken erik. sen lämnade fia o jag man o barn för att åka och kolla på BSK, dom vann med 1-0,,jihoo..
 
på lördagsförmiddagen va liam på kalas hos dagiskompisen måns, det va liam måns och erik på kalaset, de enda killarna som finns i byn o på dagis, så glad att dom har varandra. och vi e så glada att de kommer överrens och är så bra kompisar, tur de, dom har ju inte så mycket att välja på!!=)
sen va det dags för ett kalas till hos andreas systerbarn erik o nils. liam lekte som tusan som alltid när vi e där!!
på söndagen hade vi ute dag här, mats o andreas fixade med träden och sandra o barnen och vi satt ute hela långa dagen och barnen lekte o hade jätte kul..emil bjöd på de flesta skratten som vanligt! goa unge! sen kom även frida o nova och va med oss hela dagen och även sara och barnen kom och förgyllde dagen ännu mer..fullt hus, härligt! solning grillning och tjejsnack. bästa avslutning på helgen..

backarydsbor, håll i er. åren går fort! hihi=)
hej svejs.


tisdag 16 april 2013

sol...vår...

Hej, strax i väg på dagis och jobb men tänkte kika inom här först...vilka härliga dagar vi har haft. lite skillnad mot i dag, men bara bra med lite regn så sista snön försvinner...i söndags började vi vår lediga dag som vi oftast gör, med en cykeltur. haha
sen kom frida o johan o nova på fika i solen...sen gick vi till lekparken och mötte upp sandra o mats o barnen, åh va mysigt det va, allihopa barnen lekte som tusan, emil o anton va inte rädda, dom kastade sig ut för rutschekanan så mats fick stå där hela tiden! hahah så söta,

sen gick vi hem till frida o johan och grillade!=) i solen som man inte får nog av!
i går kom sofie o elvira hem till oss och stannade hela dagen. vi satt ute och gick en runda och gjorde våfflor, och snackade massa skit=)=)
när dom hade åkt hem cyklade vi en runda och stannade till hos morfar. barnen byggde vägar och sjöar i grusen som alltid!!!!
när vi kom hem hade uffe o andreas hunnit såga jätte mycket vid vårt berg bakom vårt hus, blir så fint när alla träd försvinner och berget kommer fram ordentligt!!
sen grillade vi, så härligt när barnen kan vara ute på kvällarna, på sin älskade studsmatta!! sen gick vi en kvällsrunda med hundarna, 5 km..super skönt!
när vi kom tillbaka satt svea i fönstret och väntade, så söt!!!
nu vankas jobb onsdag torsdag!! sen ledig 4 dagar,,underbart!!