tisdag 29 januari 2013

helgen. .

I fredags mysmiddag med planka..va väldigt gott..
I lördags va de dags för utgång med fina vänner. .linda hämtade mig och så gjorde vi oss i ordning hemma hos henne..och drack fördrink. .va jätte mysigt. .
Sen åkte vi in till maria i stan för att möta upp resten av gänget för förfest. .de började lungt fint. .
Men de ändrade sig snart. .och spårade ur lite som de alltid gör..och de va precis lika kul som de alltid är..
Bilderna säger allt om kvällen..hahaha ♥. .puls och massa dans..va hemma sent men kom i säng i alla fall vid 04. . Nu ska jag slita upp mitt hm paket som kom i dag och hoppas på att allt passar. .

torsdag 24 januari 2013

mitt hår. .

Ja mitt stackars hår. .färgat 4 gånger nu..de blev helt vitt första gången..för vitt.
Så blev inte nöjd så jag färgade de igen i ljusblond. .hur tänkte jag..blev så klart helt orange. .så kunde inte gå ut..haha..sen gjorde jag 2 st avfärgning. Då blev de lite bättre. .
Men fortfarande inte alls bra. Så då färgade jag de askblond mellanblond så de har jag just nu..en härlig grön nyans. .Hahahaha så på fredag ska jag färga igen till npn mellanblond så de ser lite bättre ut..om mitt hår sitter kvar alltså. .hahaha. ..
Har varit ute i stallet hos min fina kusin och kollat på hennes hoppträning. ..eftrråt fick lisa skritta av hästen. .åh hon va så glad o stolt. .så duktig p red helt själv. .Hihi. .
Bästa vännerna♥♥
Bakade bullar och chokladmuffins igår och åkte upp till sandra tillsammans med fia ocj fikade och barnen lekte. .enda bilden som blev tagen va på min trogna vän emil..Hihi♥
Mina finingar♥♥
Shopping i Karlskrona. .
Lisa så nöjd över sin lekhörna nere. .
Nu ser jag fram emot helgen. .middag med fina vänner i morgom kväll och sen patry och utgång på lördag. .kul..♥♥ha en fin helg. .

måndag 21 januari 2013

hej.

Liam har haft kalas för sina killkompiar...va han lycklig eller..så glad. .han sa klart o tydligt att lisa är ingen kille och får vara på sitt rum. Så vi bjöd hit lisas kompis nova så fick dom ha ett eget litet bord. ..
Paket öppning och disco..de va gangnam style för hela slanten. .
I går kväll fick vi spontan besök. De gillar vi. Fick en stor kram av lovis. .hon är så rolig o mysig nu..liam va på sitt värsta humör .trött tjurig..och lisa också..pust..idag har varit en toppen dag tack o lov..tur att de bra dagarna är fler. .
Hängde upp en ny tavla på kontoret på jobbet. Undra om den uppskattas av mina manliga kollegor också. .Hahahaha. .
Roliga lisa. .kan hela boken bockarna bruse i stort sett varje ord..=]
Mina finingar. .
Idag lyxade vi till de med mat framför tv. .vi som aldrig äter framför tv n...eller? Not..hahaha. .
Just nu har jag färg i håret. Hejdå utväxt. .haha..ska planera morgondagen lite..vi e helt lediga och inget planerat. Kryss i taket. .hahaha ♥