onsdag 26 september 2012

febertoppar

I måndags va vi på kalas hos Lovis som redan har hunnit bli 1 år sötingen. fick go tårta...och Lovis åt sin tårta själv..barnen lekte och hade sig,,tills det blev liv och Liam ville lösa det hela genom att bita viran i axeln...fast som han själv sa, biter man bara i tröjan gör de inget,,hehehe, nä eller hur..dessa barn. så drygt när de ska bråka.....trevligt va det i alla fall tills kaoset utbröt..tänk när de va små och inte kunde bråka. de har ju faktiskt haft sina fina stunder tillsammans..

                                  Men nu handlade de ju om lovis=)=) och hon va mer än nöjd...
 
fina kompisarna.



värre blev det under natten när båda mina fisar fick skyhög feber. så blev att vabba i tisdags. konstigt hur de kan pendla med febertoppar. ena stunden jätte varm andra stunden hur pigg som helst. hade i alla fall en riktig mysig förmiddag när vi va hemma..spelade tv spel och kollade på film och sen gick vi upp i sängen och läste sagor och bara låg och pratade om allt och ingenting..
de va riktigt slöa vissa stunder mina hjärtan.



På eftermiddagen kom Sofie och Elvira och livade upp vår dag lite. Liam sov bort hela besöket uppe i min säng och Lisa och Elvira lekte och fikade en massa..lat som jag va så blev det bara köpefika..vi hade de så lungt och mysigt hela eftermiddagen och en del hysteriska skratt med..haha som alltid med sofie....=)=) dock sa hon att hon inte ville va med på min blogg bara så jag visste det..å andra sidan så bestämmer ju jag det..haha
idag va Andreas hemma så jag jobbade..när jag kom hem så spelade jag och liam en stund. och lisa satt snällt och tittade på. inte kul när dom e sjuka, men tack o lov för alvedon som de fick innan i dag blev genast piggare..inte van att se min tappre lilla riddare så vek..
sen kom Frida och Nova inom för ett bad. alltid trevligt när folk tittar inom för ett bad..
nu ska barnen äta hamburgare och jag ska ha pizza, sen blir det att lägga dom och sen gosa ner sig i soffan med lite gotte...det e ju onsdag för tusan= DALLAS..

lördag 22 september 2012

Lördag kväll!!

lördag kväll nu..jobbat som en dåre hela veckan på båda jobben så bara varit hemma och vänt känns det som, inte sett mycket av barnen=(..tur de här veckorna kommer väldigt sällan!! och tur man har så fina kollegor..hann i alla fall hem till dallas som började 21.00 i onsdags, tur det..hade varit katastrof annars..bästa ju..till och med hundarna har nog saknat mig i veckan=)

mitt saknade tokiga småfolk.


i fredags morse kom sara och robin för att äta degiga våfflor med oss..haha..de va verkligen inte knapriga nånstanns,,men slut tog dom ändå..haha jag hade i alla fall en assistent till våffelbaket.


idag när vi vaknade plockade jag fram de gamla mario till liam och kopplade in de i deras tvrum uppe... hade bestämt han ej skulle börja med spel än för han e ju bara 5 år men tog fram det ialla fall så kan han och jag spela tillsammans då jag med älskar det,,haha..liam tyckte det va jätte kul och har spelat mycket i dag,dom lär sig så himla fort barn alltså...lite kult e de ju..


sen kom Johanna med familj för att fira lisa. tack för fina presenter, lisas halsband snodde jag direkt. haha jätte fint med rosor.
Nu ska jag ta mig i kragen och lägga två övertrötta barn. pendlar mellan gapskratt och gråt så e dags nu..
hej hopp

måndag 17 september 2012

Lisa 3 år..

 Lisa ett par timmar
Lisa på sin 1 årsdag
Lisa på sin 2 årsdag

Lisa på sin 3 årsdag
i går den 16 fyllde Lisa 3 år. morgonen började med paketöppning
hon fick sin dockvåningsäng
vatten färger blev hon jätte glad över så blev att måla på en gång.



sen kom gudmor Ronja och martin och åt bullfrukost med oss och lisa fick sin jätte fina klänning.
sen va det dags för familjekalas på em´! vi bjöd på smörgåstårta.



Lisa fick så mycket fint, kläder och flera barbie och en barbiefamilj och stall med häst och filmer.....
när gästerna åkt hem samlade lisa sina barbie i en hög på bordet slängde av sig kjolen och tog en bit tårta till..haha..de e mammas flicka de,,,=)
fick ju örhänge med av morfar o irene, så snygg tyckte hon själv att hon va=)
på kvällen hade vi bara mys och tittade på en av de nya filmerna och sen somnade de ovaggade efter en saga..
Lisa med mormor och moster



i dag blev hon firad på dagis och nu i eftermiddag va det dags för barnkalas..lisa bjöd på bullens korv och sen bullar och kladdmuffins! sen va de lek disco och filmtittande..

fick så fina saker i dag med. prinsessklänning och fin kofta och massa saker till håret och mugg man själv ska rita..tack=)
en liten lovis puss hans de med i dag i alla fall=)
så nu har lisa haft två riktiga kalas dagar. hon somnade lätt i dag med..mycket glad. nu väntas en full vecka med massa jobb... men på lördag blir de ett litet kalas till=)=) hej på er så länge=)