torsdag 30 augusti 2012

hej svejs

Hej på er=) va hos veterinären i tisdags med ebba o kelly..vaccination och kolla kellys ögon som vi märkt hon har lite ont i..och stackaren hade ögoninflammation av värsta sorten..fick smärtstillande och antibiotika....så ska dit igen i morgon och kolla henne..och smart som attan är hon nu när hon e lite dålig..tar sig friheter som aldrig förr.
 
under tiden jag o lisa va där lämnade vi liam hos robin och när vi kom tillbaka fick vi gofika!
 
borta på tennisen, perfekt med lekpark brevid så barnen kan leka när man spelar!
 

gjort höstfint hemma.

va på maxi i morse,  köpte jeans till barnen, på rean..och en cd..liam har länge önskat sig en cd så nu fick han hits for kids att ha på sitt rum, så glad blev han..han verkligen älskar sång och musik våran kille....sjunger och dansar gör han mer än gärna...
 
sen börjar liam på knatteskutt idrott snart. ska bli så kul. han längtar jätte mycket. så idag fick han riktiga """idrottskläder""" jisses va glad han blev, han skrattade och blev alldeles till sig.
 
just nu gör vi inget alls. ligger i soffan o slappar och väntar på att steken i ugnen ska i färdig. gör fransyska, ska bli så gott...sen ska vi ta på regnkläderna och ta våra paraply och kolla när damerna spelar match här i backaryd..sen i kväll när här e lungt ska jag kolla på bästa dallas..va i går men har spelat in det. absolut bästa serien just nu...

måndag 27 augusti 2012

blommor och möblering bl.a


Hej på er....Bytt sovrum här hemma. vi har bytt med Lisa..blev super bra..vi ska dock tapetsera om vårat rosa rum med små stjärnor, haha men det får va så länge..ganska fint ändå=) sov jätte bra och lisa va hur nöjd som helst!!nu har hon o liam rummen brevid varandra slipper hon gå åt andra hållet..=)

 
                                                                         Lisas
På mina springtimmar i veckan hälsade jag på denna godingen..


världens finaste.
 
i fredags kom sara andreas o robin hit och hade myskväll och barnen lekte. och jag fick finaste presenten en kakburk. tittat på den många gånger. och nu e den min..tack för det bruttan!
i lördags kom sandra och hennes triss hit och vi slog i hjäl ett par timmar på altanen  medans huliganerna lekte och fikade!!. och på kvällen åkte vi till fia med familj och käkade hamburgare och alldeles för mycket gotte som vanligt..men himla gott va det!!
 
min fina flugsvamp gjorde sig bra i mitt kök..
 



i söndags åkte vi till ikea, skulle ha bord o pallar till lisas rum och lite smått och gott...kom hem med en hög med påslakan lakan och en massa blommor..blommor, de behövde mitt hem kan jag säga..
 
äkta??  å neej...riktiga blommor kör vi endast sommartid..fast lite äkta har jag så klart..gröna, som ej dör hela tiden..haha..
 
precis kollat på robinsson och kollar nu ensam mamma söker samtidigt som jag bloggar plockar ögonbryn och äter sallad och skriver in nya arbetstider i min kalender..tur man är kvinna..haha..

onsdag 22 augusti 2012

hej hopp


i måndags morgon va jag på g klaven och hämtade mitt nya schema för denna terminen..ett riktigt superschema, så nöjd..och de va så kul och träffa alla lärare igen..längtar tills i morgon då jag börjar..ska bli så kul och träffa alla elever efter sommaren..=)=)=)=)

Bullfrukost..det behövde vi allihopa i går morse efter den skrik och bråk tråk morgonen...jisses..vilken morgon..tur det inte händer så ofta..

i går började jag på mitt andra jobb också..så kul och träffa barnen där , och kul och träffa kollegorna  där också..daniel ville inte va med på kort..haha..


men innan jobbet i går hann jag med en lite shoppingrunda..skulle köpa de som fattades barnen inför höst dagis..och detta året va det enda som behövdes gummistövlar till båda och regnbyxor till lisa..allt annat fanns hemma och passade äver i år...de gillar vi=)

dock när jag gick där i affärerna så råkade det visst bli lite till!! en blus med jordgubbar på..kunde bara inte motstå..en sminklåda..såfin och kanonbra till alla mina örhängen..en skylt som va så cool o passar mycket bra hos oss..! fina rosörhänge och en spargris som en flugsvamp..jag älskar ju flugsvampar..och svarta jeans till mig och svarta byxor till lilldamen här hemma..

lilla kelly behövde en huvudkudde när min famn för en gångs skulle va ledig!

glömde ju att visa tavlan jag fick av andreas storasyster när jag fyllde år..så fin..
det va allt för denna gång..hej hopp..

söndag 19 augusti 2012

Vår helg..



Fredag morgon började vi dagen hos dessa 3 godingar och deras mamma..i deras såå fina hus..Liam va och lekte med kompis så lisa fick för en gångs skulle stå i centrum och leka med amanda..

sen åkte vi och kolla de hur liam hade det med sin kompis för de va i väg och badade så satte oss lite med dom så Lisa med fick bada lite..va ju hur varmt som helst.

 sen kom fia och tjejerna till oss så åkte vi till pizzan i backaryd för att äta innan fotbollen..sen stack vi utan att betala så fia fick snällt köra tillbaka,,hahah jag nöt inte..=)pinsamt värre....
Liam stylar sig inför olivia.

sötingar, en härlig kväll.. på fotboll..

                            På lördagen (igår) hade jag kalas för familjerna. fick så fina grejer..TACK.
en till klot lykta som jag önskade mig, har redan en men tycker det är så fint med 2..fina glasunderlägg. en smyckes skor till örhänge och ringar, så fina blommor, pengar och presentkort..e så nöjd för allt..TACK..
På kvällen kom fia och erik och andreas och erik gick ut på kvällen, men innan det satt vi och hade mys på altanen..och dom hade med så fina presenter. 3 örhänge,.världens finaste örhänge fick jag..glassar..dom kommer bli använda mycket..fia hade helt rätt, står mitt namn på dom!!hihi..sen superfin blomma, och en muffins till min lilla samling!
och stackars issa blev getingstucken på kvällen..hon blev så jäkla svullen lillan..
dagen till ära hade jag mina ljuslila nya bralls.. 

i dag har det varit riktigt hett, vilket nog ingen missade..så åkte till brunnen  på våran sista semesterdag..hade det ljuvligt, fast nästan för varmt. liam låg som vanligt i hela vår vistelse där.. sen avslutade vi med att äta middag ute..nu i kväll fick barnen gå i säng mycket tidigt för att orka upp i morgon.. jag har packat dagis väskorna ..känns konstigt att varken nappar blöjor eller snuttar ska med..finns ju inte i vårt hus längre..konstig vemodig känsla,,haha...ser så mycket fram emot denna hösten..så det ska bli kul att komma i gång med allt i morgon..