måndag 30 juli 2012

Vår helg!

FREDAG
I fredags hoppade vi stranden trots denna hetta som va..vi var och handlade och gick på stan lite..vi köpte en pool och barnen fick varsin sufrbräda som liam kallar de fast de är flytbräda...dom va kanon bra och liam älskade sin...

När andreas kom hem så åkte vi på släktträff med hans familj. va jätte trevligt och dom hade en stor pool som blev en succe och liam låg i mest hela tiden..och lékte med sina söta kusiner.
När vi körde hem därifrån på kvällen hoppade jag av hos frida så gick vi bort till puben och tog en cider och lyssnade på lalla hansson...va hemma 23 igen. helt lagom!!


LÖRDAG
Liam hade komipsen erik hemma....jag förberedde lite för kvällen och myste med lisa.. sen körde jag dom till min syster kl 15.  ..kl 16 kom våra gäster på lite förfest inför rocka billy på gnistan!!! va jätte kul..

(hade inte foppa till när vi åkte..lovar)

dock blev jag tyvär inte långvarig på gnistan då en liten herre fick en stark mammalängtan så min mamma hämtade honom och sen mig och körde hem oss...så jag missade bandet jag ville se och dansa till...men att komma hem och sitta prata lite med liam och sen mysa ner oss i sängen va inte helt fel det heller...tror det blev för mycket för honom att sova borta 2 helger i rad..de sover ju aldrig borta nästan....

SÖNDAG
Liam va i väg och lekte hela dagen med både erik o måns..så kul att de leker så bra alla 3 hemma hos varandra..e ju bara de 3 killarna i byn!! så tycker det är jätte kul!!

på eftermiddagen så kom Robin till oss ett par timmar..de lekte och jag såg knappt skymten av dom!! så söta..

åren går...sötlökar

På kvällen blev vi bjudna på middag av fia o erik..mycket gott va de..och massa gottit efter..

I dag har vi besökt tingsryds marknad. åkte lite karusell och handlade en varsin leksak...!!

torsdag 26 juli 2012

bad bad o bad o bad

lite dålig i söndags men med rätta medicinen så gick det kanon..



MÅNDAG

Denna veckan har vi haft det helt underbart med massa sol o bad. känns som vi badat 100 gånger.. i Måndags va vi ute i bökenäs hela dagen med min syster och mamma och Elin o Lee. va jätte mysigt de har ju även pool som liam älskar att bada i..och havet va med mysigt..Liam är lika mycket vattendjur som sina kusiner,



På kvällen stack vi bort till frida o nova och som dom inte badat tillräckligt så tog de ett dopp till med loppan...3 crazy kids


sen åkte jag o lisa och storhandlade..handlade nya blommor..köpte liljor. och redan nästa morgon hade de slagit ut..så fina!!!hittade också äntligen burkar som passade till våra lådor så vi kunde få lite ordning i skafferiet..va på tiden om man säger så..hihi


TISDAG

Tisdagen spenderade vi i Mollsjön med fia o flickorna och jenny och lilla Vilda. Liam låg i nästan hela tiden och till och med jag badade!!!


ONSDAG

godmorgon du älskade

på morgonen gick vi en liten runda i byn  med hundarna..
sen gick vi hem och jag började storstäda hela huset, snälla mamma kom ner och hjälpte mig. så skönt när det va klart..va helt genomsvett så vi åkte ner själva och tillbringade eftermiddagen vid långan...helt ljuvligt va det och så skönt i skuggan..

På kvällen gjorde vi det vi gör varje kväll och oftast på morgonen med..liams favorit syssla..cykla en runda..lisefis åkte i cykelvagnen denna gången!

godnatttttt min skattttttttt

TORSDAG
i förmiddags bakade vi en massa bullar att ta med oss till stranden...elin o lee kom och gjorde oss sällskap, kul så liam fick nån att leka med..och lekte det gjorde dom..va i hela tiden och sjöng och hade sig och hade super kul..dom e så goa dom 2..

i kväll har vi haft lite torsdagsmys med tacos och laddar inför en fullspäckad helg...

hoppas ni får en fin helg...=)=)=)

söndag 22 juli 2012

fest o fest

Lite besök
!! Liam visade sina crossing skills för Robin!=)




Tuffingen

och fika så klart



I fredags va det utgång på östersjö med fia o erik o josse. va bra band som spelade, the playtones och jerry karlsson och sen cover up som jag gillar jätte mycket.. det va kul, vi va hemma runt 04 på natten hos fia igen så vi sov över..jag gottade mig i lilla virans säng!! haha.. barnen sov hos min syster och liam ville absolut inte med hem, han skulle sova en natt till men fick med han hem till slut!

På lördag kvällen va det dags för elins fest med coctail tema..det va super coolt. på hennes altan hade dom det. med drinkbord så man fick vilken drink man ville, jag hittade min favorit. sen hade dom ett band som spelade. så härlig stämning..och massa god plockmat och trevliga människor.super lyckat

det fina värdparet

elin josse o jag, å nej jag e inte gravid..bara en synvilla..haha! men det bjuder jag på..

Ja så denna helgen va det fest 2 dagar i rad, inget man e van vid nu för tiden direkt, man e ju ingen ungdom..haha. men kul har det varit..och nästa lördag e det dax igen, rocka billy fest  på gnistan. hihi lite typiskt bara att de enda 3 sakerna vi skulle gå på under hela sommaren ska komma precis efter varandra, men  men de e smällar man få ta..=) barnen får ju sova hos min syster så dom e ju lyckliga.. nu ser jag fram emot veckan med mina hjärtan, andreas börjar jobba i morgon..tråk.. fast å andra sidan tror  jag nog detta småfolk håller mig sysselsatt..