onsdag 27 juni 2012

midsommar

I måndags va vi i växjö på leksaksaffären. Skulle överraska barnen med nya cyklar..Liam blev helt galet lycklig och valde den vi trodde,,cross cyklen..Lisa däremot ville inte ha nån cykel sa hon..jag har redan en hemma sa hon..jaha ok..gick inte att övertala henne, jag ville hon skulle få en riktig cykel med stödhjul med prinsessorna på men nej det ville hon inte, hon gillar den hon har..så får väl vänta lite med det då...men en docka med sulky ville hon ha så det fick hon och en ny bilstol..nu åker hon fint!!! sen åt vi på mcdonalds. riktig mysigt med lite familjetid.



































I går va fia o tjejerna här..och det har ju regnat en del, tror jag inte ungått någon..så massa vatten i sandlådan, och det e ju jätte kul att leka i...


Jag har blivit faster till världens finaste Jonathan, och givetvis e jag snorförkyld så kan ju inte träffa honom..så surt!!längtar ju så=)   

I fredags på midsommarafton hade vi det super, jag gick hela dagen med min hemska förkylning som inte vill ge med sig men det gick ändå...vi cyklade ett helt gäng från min syster och båten över till karön för picknic och midsommardans, det va skitkul o cykla med alla och mysigt och uppehåll tack o lov på karön, sen cyklade vi tillbaka på efter middagen och då åt vi jordgubbar och grädde o glass o badade i poolen. sen lekte vi...och det va lek på liv o död, vinn eller försvinn....hahaha=)

torsdag 21 juni 2012

3 första semesterdagarna

våra 3första semesterdagar har varit underbara!!!

MÅNDAG
fullt hus och besöken bara trillade in..härligt härligt.. linda hanna frida elin sara och 9 barn som lekte..tur jag bakade en stor kladdkaka på morgonen, som för övrigt va jätte smarrig..



TISDAG
Johanna kom med melwin o leia och sandra kom med sina 3 små=) jätte mysigt. åt lunch och käkade kladdkakemuffins med dumle i..barnen lekte som bara den..och vi gjorde det vi gillar..prata!! hihi=)

Emma överraskade oss och kom en dag tidigare så efter fotbollen på kvällen åkte vi bort till frida för att hälsa på emma!! barnen lekte, dom älskar att vara hemma hos Nova!=)



ONSDAG.
I dag har jag och Emma varit i karlskrona och shoppat lite själva. Liam va hos moster och Lisa hos mormor., så härligt att ha Emma i sverige några dagar!, och jag har för en gångs skull hittat lite klänningar som jag verkligen tycker om och som satt bra!!och sen hittade jag passande kläder till mina prickiga strumpbyxor!! på hm..hittade även lite skor..

























Nu i kväll har vi grillat med Ronja och Martin. härligt att prata i kapp lite. händer för sällan=)

fredag 15 juni 2012

äventyr semester sentimental

japp som rubriken lyder..

ÄVENTYR...
jag va ganska säker på att jag va en äventyrare som gilla äventyr om jag bara fick chansen..men ack så fel jag hade..va med jobbet och klättrade i berg och kröp i grottor...shit jag va skraj..till och med ett av barnen sa:::Elin håller du på att flippa nu?? hahaha jag brukar säga så till dom...och ja det va nog nära..fast fick dock höra att jag va en naturbegåvning av min kära kollega som kan sånt där...vi kröp genom små och då menar jag små hålor in i berg, kolsvart där inne så fick ha ficklampa, gick över en bro som nog inte va nyrenoverad direkt. och hoppade över springor..2:a omgången avstod jag och väntade där nere...inget för mig..men det va bra för nu vet jag de,,och jag ska inte boka in oss för fjällvandring längre, och vi ska inte prova forsränning...näää lugna trygga semestrar ska vi ha..men som sagt nu vet jag det=)haha

SEMESTER
I dag börjar min semester som vara till slutet av augusti..kan inte nog prata och skriva om det! så härligt!! tittade på bilderna från förra sommaren...längtar efter mycket sol nu så vi kan åka ner till vår älskade sjö där vi tillbringar det mesta av vår tid på sommaren..

SENTIMENTAL....
fick syskonkorten nu..mina älsklingar..mina älsklingar. dessa kort är tagna nästa exakt med 1 års mellanrum i maj..mitt älskade småfolk!!=)tagit kort på korten med min mobil dessutom så ingen bra kvalite tyvär, men man ser ju i alla fall!!!

söndag 10 juni 2012

lite

Lilla Lisia


Hej på er..jobbat som en gnu sen ionsdags,  både dag o kväll känns det som, men nu påbörjar jag min sista vecka och på torsdag börjar sommarlovet för oss allihopa, helt underbart, hela sommaren hemma....lööövely!
köpt blommor till bordet!
Grillmys med sara o familj i lördags kväll..gott o mysigt..

Va på glassiären i går,  bad om den minsta mjukglass de hade och några stycken mini maränger på..och fick denna!!haha helt sjukt..

min underbara syster har varit i ullared och kom hem med så fina kläder till barnen=)

tisdag 5 juni 2012

sjukstuga...

Hej, här e det blandat med sjukstuga..nåt konstigt som går.. hämtade en sjuk lisa från dagis i fredags. hon hade kräkt på gungan..ooppps.. hon visade inget hemma på hela dagen men på natten spydde hon 1 gång sen hur pigg som helst hela lördagen, på lördag kvällen spydde liam 1 gång, på natten spydde lisa. sen har de vart hur pigga som helst igen på söndagen men va hemma från jobbet ändå för att ge de en vilodag extra på måndagen. vilket va tur för på måndag eftermiddag så flög det på mig och jag började må illa och mådde så dåligt hela dagen o natten, i dag mår jag bättre tack o lov och hoppas det ska vara över nu..
men lite har vi hunnit med ändå!


I går kom våra utemöbler. snälla frida kom och bärde... det blev precis så bra som vi hoppats på...



oväntade besök e alltid kul och det fick jag av Anette och hennes fina zicco i söndags. båda mina tjejer gillar honom så nu hoppas vi på valpar detta året..


barnens trädgård



Har varit hemma hos linda i helgen och hälsat på, massa te och fika. träffade också deras nya tillskott Ernst. haha


MITT ÄLSKADE  SMÅFOLK


I fredags hade vi lite fest hemma hos frida o johan! ett par timmar skönsång e aldrig fel. en enda suddig bild blev de den kvällen..



Tagit bort mattor och  sommarstädat huset, ser lite tomt ut utan alla rya mattor men skönt också..
Finn 1 fel i pyjamaslådan??















Stod i kiosken på fotbollen förra veckan och med tanke på min lilla mammiga flicka så får hon ju vara med mig över allt. så hon fick sitta på en korg med en korg till bord och fika o fika o fika!