söndag 25 mars 2012

Måndag i dag

måndag i dag. och som vi gör i skolan varje dag.!!..
monday 26 mars 2012 26/3-12 och föds man i dag =120326

Hej på er! nu har jag påbörjat den sista veckan innan påsklov. åh va det ska bli härligt. jag gillar påsken och denna påsken förstår ju Liam va det handlar om lite mer och tycker det är spännande! så då e det extra kul!! Snart går mitt jobb avtal ut på mitt ena jobb och jag måste välja vilket av mina jobb jag vill ha! jobbigt när jag vill ha båda..men vill absolut inte jobba mer än 50%..måste måste bestämma mig snart!! vill ju ha så mycket tid hemma med barnen som möjligt..har ju varit hemma hela sommrarna juni juli augusti sen liam föddes och det vill´jag fortsätta va!!!! på tal om barnen så har Lisa ett sånt katastrof humör nu. knappt hon hinner slå upp ögonen, de e hon som bestämmer i denna familjen enligt henne! skrik o skrik e hennes grej just nu!!!och det tär lika mycket på henne som på oss så hon somnar jätte tidigt på kvällarna och till och med ber om att få gå och lägga sig.....Lilla pluttan!!!hoppas det går över snart för allas skull...å vilket väder, så härligt, hoppas det håller i sig hela veckan..=)

I går va underbara vänner här hos oss och åt middag och umgicks..Liam och Elvira verkligen gillar varandra!!! och jag fick döva mitt lovis begär lite!!
Tokig fikastund på släpet! allt kan hända på onsdagar när pappa är hemma och mamma jobbar=)=)

Liam har haft kompisen Molly på besök så andreas körde runt dom på släpet lite i hagen som de älskar=) jag körde faktiskt lite fyrhjuling jag med!!Frida o lopp kom också och åkte lite och lekte med oss!!
Fika stund i skogen hade vi i dag i hela 10 minuter innan de ville hem igen. haha




Varit i Tingsryd och handlat till Lisa. blev kakfat denna gången med söta små kakor till!! sen såklart hamburgare på börjes kiosken som både jag och Liam älskar!
Mycket lekpark har det varit denna veckan! Liam fick en ny grävskopa så den va vi ju tvungna att prova också, och bygga i sanden gillar han verkligen! tur han ska få en större sandlåda nu än den lilla de har!! vi har vår egen lekpark här snart!! mycket planer!

tisdag 20 mars 2012

hejhopp

HEJ
Blev bjudna på middag i dag hos mamma!!och mammas mat e aldrig fel..åt för mycket givetvis..denna bantning hit o dit gör mig nervig!!haha liam o andreas tog fyrhjulingen upp!
Skulle upp till Linda i går som bor mitt ut i skogen, man kan köra två håll hem till henne, jag körde 1 men frida o linda körde det andra..jag valde rättväg hahaha..ett träd hade ramlat över vägen så jag fick köra o möta dom. sen skulle vi då såga bort detta träd med världens minsta såg som linda hittade. som dessutom va ärvegods till hennes man och som dessutom va totalt sönderrostad...som dessutom gick sönder och fastnade i trädet. .många många skratt anfall blev det.. så fick de vända och köra runt...hahaha..


lite utgång i lördags med Sara o Frida! va på förfest hos en kompis och sen på wienercafeet och sen på puls och sen frasses innan hemgång! jätte rolig kväll..tft är verkligen bra!!
avslutar med bild på världens finaste!

fredag 16 mars 2012

LÖrdag igen

Hej Hallå..topphumör i dag..ut och svira i kväll!!med fina vänner..=)=)kommer sakna mina 3 hjärtan som e hemma=)=).vilket härligt väder vi haft denna veckan, får massa mer energi,,älskade sol=) Lite sjukstuga med febertoppar har vi haft, Liam blev frisk i tisdags och lisa har varit hemma nu 2 dagar men e mycket bättre, men precis när man tror dom e friska så kommer lilla febertoppen igen..kommer o går!!!!! men lite har vi hunnit! fika dejt uppe i skogen hos linda, promenad med hundarna, lekt massa ute i trädgården, liam har kört sin cross..grillat här hemma för första gången i år! varit o firat min snygga systerdotter.. sen har jag fått hem mina nya örhänge också! här kommer bilder från veckan!

lördag 10 mars 2012

shopping!

Hej!! Lördag i dag och liam e fortfarande lite hängig men på bättringsvägen...i kväll ska vi på 40 års kalas. ska bli attans trevligt!!
Hade besök av min vän Anette i tisdags, vi gick en runda med hundarna, jätte härligt! hennes hund zicco e ebbas blivande man. så nu hoppas vi på valpar!
Älskade småfolk!






Äntligen har jag också fått tummen ur och städat över vårt överskåp där jag bara kastar upp massa skit o papper o reklam och allt möjligt..en kanonplats till mina burkar!


Varit på Lindex i veckan också. och fick med mig lite nya kläder till barnen och en svart prickig tröja till mig och grönprickig bekini=) så snygg!


Va hemma och vabbade torsdag och fredag! och liam bara sov och sov..vilket gav mig massa tid vid datorn, vilket resulterade i en stor beställning med nya saker till vårt hem. underbara ko kuddar till min kökssoffa, nya muffins gardiner till köket, fjäril gardiner till matrummet, muffins kudde till kökssoffan muffinsmatta till badrummet muffins bäddset till lisa, och fin linneduk som täcker hela mitt matsaksbord, åh vad jag längtar tills det kommer så fint det kommer bli!

söndag 4 mars 2012

vår helg

Va på maxi i dag och handlade innan vi åkte på kalas hos Andreas söta systerson Axel!! blev en mixer till mitt nya liv som börjar i morgon!! igen..haha..vårskor till barnen och sen ett kök till Lisa! hon blev så glad! dukade upp till hela byn!!

I Fredags tog vi premiär rundan runt hejan, så skönt väder..På kvällen tog vi premiär grillning hos Johan och Frida. Mycket gott va det! känns verkligen som om våren är här!
I Lördags när vi vaknade åkte vi direkt till sara Poopuu. Fikade lite och sen skulle vi åka in till karlshamn och sara skulle visa mig lite av hennes shoppingvärld! hihi!! våra 5 underbara guldkliimpar bestämde sig för att verkligen visa oss att vi lever!! hujedamej. blev liiite svettigt där ett tag..men kom i alla fall därifrån med två super fina örhänge!! kunde gått i evighet så nästa gång får alla barn vara hemma med sina pappisar!!
sen på em va vi på kalas hos min pappa!! På kvällen kom Fia & Erik med sina triss! kollade på melodifestivalen och åt middag! ett kort blev taget denna kvällen och det va så klart på gulle Lovis!!!