söndag 26 februari 2012

sportlov tors-sön

sporlov tar på krafterna! älskade småfolk!
Hej alla ni!! söndag i dag och man mår som man förtjänar! men i detta vädret kan inte mycket gå fel. så underbart ljuvligt. man får verkligen ny enegi..var ute och cyklade till lekparken en stund och sen lekte vi hemma på trädgården. Åh va jag längtar efter grillkvällar nu på vår underbara altan!! Frida o Johan o lopp kom förbi en sväng o kollade bilderna från i går,,ett litet smakprov kommer längre ner!!

I torsdags va jag o barnen o liams kompis molly inne i karlskrona och gick i affärer, hittade jeans och skärp o örhänge..sen åkte vi hem till linda och väntade in dom för att åka till kaskad. hade jätte kul och va så stolt över liam eller mest glad egentligen för att hans spärr släppte, så nu vågar han åka den stora blåa själv, går själv upp i trappen och väntar på grönt lyse och sen åker själv.. han e såå nöjd över sig själv och tycker det är så roligt!!han har väntat på detta=)






i fredags jobbade jag hela dagen från morgon till kväll så barnen va på dagis!
Va på vinterfest i går, va jätte roligt, massa folk och massa dans, va till och med uppe på scen och sjöng i slutet. haha..va hos fia o erik innan och tog en drink..å vi 4 har ju alltid sjukt kul till tillsammans!!, så vi hade kul allihopa..vi va den yngre generationen på festen och det funkade alldeles utmärkt!=)tack alla för i går=)

onsdag 22 februari 2012

sportlov mån tis ons

I måndags hade vi en hel dag uppe hos Linda i det underbara vädret, och Linda stod vid spisen, precis där vi ha henne så vi kan mätta alla våra ungar!!!!en jätte mysig dag. fick med oss molly hem. På kvällen va vi på fritidsgården så fick dom springa av sig ännu mer, kan säga att alla slocknade ovaggade på kvällen!!



I går va det ju så tråkigt väder, och vi som skulle grilla vid långasjön, men vi bestämde oss i stället för att åka till börjes och fika och kolla runt lite! fikade alldeles för mycket, det e alldeles för billigt där. men gott va det. hittade äntligen en tårta till Lisa för ett normalt pris, 89 kr helt ok och mycket skillnad på de jag kollat på nätet på, fanns även kakfat och rulltårta så det blir det nästa gång, hon bara älskar det och leker med det nästan hela tiden. passade på att möblera om hennes rum med så det blev mer plats till förvaring, blev jätte bra!! dom leker så bra nu liam o lisa, dom leker uppe på varandras rum o mamma pappa barn och med bilar och allt, man ser knappt röken av dom här nere..

I dag har vi haft besök av Poppan o Loppan. barnen lekte och va ute en stund, vi fikade och pratade och torkade kaffe på golv väggar o tak, haha, en helt vanlig dag med andra ord!! sen kom Molly igen och ska sova över hos liam i dag också till hans glädje, så nu efter lite glass är dom uppe och leker zoo, molly e katt lisa e tiger och liam e en noshörning, Molly ligger med andra ord rätt illa till!!=)=)=)

måndag 20 februari 2012

fest!

I helgen va vi ljungby på min kusin Jhonnys 40 års fest! sov över hos bror min , va jätte roligt och träffa alla!! jag o syrran gav upp och åkte hem efter midnatt med andreas och frille skulle så klart gå vilse i jätte stora ljungby så dom fick man ut och jaga på natten,,haha!!en super rolig fest med dans sång och fina tal=)en massa bilder tagna, här kommer ett litet urval bara!!
Vi syskon=)
sång för födelsedagsbarnet!
Andreas o mina syskon
mina snygga kusiner
min fina kusin Lina till vänster och min morbror Lasse till höger

onsdag 15 februari 2012

tis o ons.

Vilka två härliga dagar vi haft. i går va sara med barnen här, vi va i pulka backen och åkte,, det va jätte kul, Liam är så modig detta året, åker varsom. sen åkte vi hem hit och fikade, snön vräkte ju ner hela tiden men det va ju inte alls kallt så det va bara mysigt..
På kvällen hade vi alla hjärtans dag middag här med mamma=) såå mysigt va det och så gott, min babe kan verkligen laga mat, nästan så att man blir lite sur för han e bättre än mig!!
I dag när jag kom hem från jobbet så stack vi allihopa ner till isrinken så liam fick prova sina skridskor, sen vidare därifrån till pulkabacken (vårt andra hem, himla träningsvärk i benen så gör ju lite nytta också), jag åker ju jag med, Liam fick en stjärtlapp i dag, det tyckte han va rikitgt roligt, han skrattade och va helt galen med den. så roligt och se han=) nu i kväll har vi varit hos min pappa o irene och ätit lite kvällsmat, barnen har en förmåga att alltid bli hungriga så fort vi kommer innanför den dörren=)
I helgen på lördagen ska vi på 40 års fest hos min kusin på ett ställe han har hyrt, ska bli såå jäkla roligt! vi åker själva så mormor ska bo här med barnen.,läängtar!! ska bli så kul och träffa alla!!

söndag 12 februari 2012

måndag´igen**

precis kommit hem från bvc och 4 årskontroll och 2 årskontroll, Liam väger nu 18 kilo och är 102 lång. Lisa va 92 och vägde 14,1..stora pluttar nu..nu ska vi bara ta det lungt en stund och sen fritidsgården en snabbis och sen har jag träning i kväll...sen hem i soffan och kolla bästa programmet ever, familjen annorlunda..jag vill med ha tvillingar, vi har flera i släkten men den lotten har inte fallit på mig..(än)..hihi..en jobba vecka kvar sen sportlov. härligt.
I lördags kväll va vi hos fia o erik och kollade in melodifestivalen, mycket roligt som alltid, barnen dansade o dansade, liam va världens sötaste och fick en liten förälskelse i Olivia, han gick efter henne och va så gullig, fast hon hade helt andra planer så han fick återgå till fina elvira,, och dom dansade så fint..riktiga snurrar som i bugg. så goa!!
ikea i lördags, köpte ny hylla till liam så nu e allt sorterat och lätt att hitta..blev jätte bra och han blev så glad! fast vi skulle behövt en till, så de får bli det!!
tok ungar, sötepojkarna Melwin och Liam i fredags..

varit på kalas hos söt Lee förra helgen.
vår lilla odåga, trött på tutt tjuven, fast hon e ändå ganska kul!=)
spiderman och mimmi!

onsdag 8 februari 2012

hej hopp

Fredag i dag, och vi har studiedag i skolan så jag e hemma med barnen, skönt... mer än 1 vecka sen sist jag bloggade, skäms på mig, men tycker dagarna bara springer i väg. vi har varit och badat med fia o erik i växjö, jätte mysigt ställe,,till och med jag vågade åka lite..barnen tyckte det va jätte roligt..nu har vi 3 fest/kalas helger framför oss, 40 års kalas och vinterfest och "vanlig fest" ska bli jätte roligt! I dag ska jag på massage, ska bli väldigt skönt och är välbehövligt! 75 min knåda knåda knåda..kommer nog va ganska slö efter det.. men får rycka upp mig för i kväll ska vi på middag hos underbara vänner=)
visst passar jag i fridas glasögon??haha
Liam älskar vinter och åka pulka tillhör favoriterna så det blir det nästan varje dag! och blir det inte pulka så går han ute på trädgården och gör spår i snön med innebanndyklubba..


Hade middag här i fredags, fia o erik och sara o jimmy och alla barn va här, barnen lekte o hade så kul, inte ett enda tjafs..kul, så skönt att ha tv rum uppe till barnen när det är folk här så dom slipper blir störda av oss vuxna som pratar, och dom tyckte med om det!!