söndag 25 december 2011

Julafton

Två fisar öppnar sina morgonpaket och blev jätte glada, Liam fick en ny sparkcykel för stoora pojkar, och Lisa fick äntligen en egen sparkcykel!
Julmaten som va såå god.
Delar av min älskade familj.=)
Tias ska få i hop Lisas Fe saker,
Lisa fick en gunghäst i julklapp,
den red hon på större delen av dagen.
KALLE ANKA KL 15 SÅKLART. Alla har sin a egna favoriter,
aldrig att det skulle missas av nån=)
Fick besök av tomten.
Liam bjöd till och med på en kram
Presentation av de nya bilarna för de gamla.
Min son älskar verkligen att parkera. i ordning ska det va.
Barnens fina kläder, Lisa fick ett nytt polarn set som jag önskat mig och Liam fick spiderman kläder. sen fick dom så fina leksaker såsom dockor lastbilar lego ritsaker, dom va sååååå nöjda.
O mami blev så lycklig över sina klappar också. fick halvkroppsmassage, escada, presentkort hos frissan=) halsduk och örhängen som jag älskar, och massa annat fint..kolla bara..

fredag 23 december 2011

dan före dan

Små fisar
Dan före dopparedan..De e nåt visst med denna kvällen, annars e jag e f`an av den 21 när tomas har namnsdag, då e det ju tomas natten, då e jag alltid lite skraj, hihi..¨då hänger de halsband o annat utanför ytterdörren för att skydda oss=)Har lagt paketen under granen för en stund sen, o i morgon kommer fler med paket, skulle ju inte bli så mycket i år kom vi överrens om (i år igen)..fast de e ju roligt att öppna paket!
Pyssel börjar det trilla hem allt oftare nu från dagis. Liam hade gjort så fint julpyssel, han har klippt ut det helt själv, en stjärna och en gran, de e så fint,
i går va fia o erik här och vi beställde mat och hade mys och barnen lekte som attan och hade jätte roligt alla 4, och jag fick bebisgos, ljuvliga lilla unge.
Träffat mina underbara By Brudar. Hanna Frida och Linda och alla våra ungar för julklappsbyte, så fina julklappar (ja vi öppnade dom tillsammans) det får ni se sen=) haha så roligt va vi känner varandra väl.

fredag 16 december 2011

ITS FRIDAY

tack o lov..Fredagkväll..morgonen va ett smärre kaos, barnen ville inte till dagis och inte klä på sig..det är inte lätt att klä på två super sura och envisa barn termobyxor och overall när de ligger på mage båda två och vägrar vända sig om och skriker i högan sky, och klockan gick tick tack tick tack..men jag vann..haha...åhhhh puuust..hämatde två glada ungar däremot, tur för dom, haha.. och jag e ledig i morgon. underbart=) Strax påbörja fredagsmyset med massa godis och chips o dipp..Lisa älskar att dippa!=) sen hoppas jag på en lugn kväll i soffan o massa mys med mina barn=)!
alla julklappar klara utom 2 st...som jag får klura lite till på=)

onsdag 14 december 2011

Nostalgi

Wiiiiii...Min data funkar igen så nu kan jag blogga normalt..fick också rensat på den, så nu e allt sorterat och prydligt på skrivbordet. hittade några godingar på mitt småfolk..hur kan en kärlek vara så stark? och hur kan tiden gå så fort?? samtidigt som de känns som en evighet sen de va babisar., e så glad över alla bilder jag tar för det e så roligt att titta på och se tillbaka, dom va lika till sättet som minisar, alltid sovit hur bra som helst, vet att jag har det så lyxigt med sömnen, och lugna va dom, jätte lugna, lisa aningen mer bestämd än liam (lugnet höll inte i sig dock , hihi) så runda och goa båda två. o lilla lisas känsliga hud som vi smörjde med fet olja varje dag så man va alltid kladdig..haha=)
Min älskade Lisa


Min älskade Liam




fredag 9 december 2011

baka baka liten kaka

I går Fredag va jag hemma och vabbade. Barnen har bara lite hosta kvar men en extra dag hemma är alltid bra! Så jag passade på att baka lite. lussekatter/bullar kanel/vaniljbullar och sen Liams favvo chokladmuffins. Va verkligen dags och fylla upp frysen lite, hinnre ju inte nuförtiden när man jobbar 100%. som tur är bara fram till sommaren sen blir det högst 50% igen kanske mindre..men då har jag provat båda mina jobb och då e det dags att bestämma sig.=)
Sen har jag gått och blivit beroende av halsdukar, här är mina 3 senaste köp! Använder dom varje
dag, så skönt och varmt och fint!

måndag 5 december 2011

pynt

Julpyntat lite har jag gjort=) älskar ju flugsvampar så allt jag köper e nästan de..lite snö fick vi i dag, Liam va helt överlycklig över de och skrek rätt ut att nu e det julafton.. sötelök..å årets julkalender e ju såå bra, spelar in den så när dom barnen har somnat så kollar jag på den. dom gillar den tyvär inte, liam säger att den är för stora.






fredag 2 december 2011

mini=)

Hej här kommer en mini update, fortfaranade inte lämnat in datan så bilderna tar sjuuuuukt lång tid, men gå man en hel dag så kommer nån bild in i alla fall, måste ta tag i detta på måndag. I går va jag på julklappsshopping och blev nästan helt färdig, de e så roligt och handla julklappar och så slipper man stressa sen, nu tillhör ju inte jag dom som stressar alltför ofta tack o lov men ändå skönt och veta att allt e klart, sen ska vi ha julen här hemma i år hos oss så båda våra familjer kommer, ska bli så kul, tror jag längtar till julafton lika mycket som Liam....Vi va på kaskad i torsdags och badade, liam o lisa e ju som fiskar. med simglasögon på och sen bara kasta sig ut. inte vattenrädda för 5 öre, så skönt..och lite farligt med för dom har knappt inga hämningar alls när det gäller vatten!!! och nyår har vi bestämt nu också, blir hemma hos Fia o Erik. ska också bli jätte kul. börja leta klänning redan nu..
ja här kommer som sagt en miniupdate. ska ägna kvällen åt resten av bilderna om jag hinner så ni får se mitt fina julpynt=)
Har haft poppan på besök. =) och hon hjälpte mig få lite
ordning på bloggen efter mitt kaos..
Varit barnvakt åt Nova (lopp) gick så klart jätte bra, träffas ju varje dag, barnen e mer som syskon. hon e så lätt att ha och så go.
Fia & Erik har varit här på middag och mys med sina triss=)
Liams rum är nu klart och han älskar det och jag med,
tycker det blev jätte bra=)eller hur?