tisdag 29 november 2011

=(

Hej alla, vi lever men vår data är sönder och väldigt saktfärdig så den ska in på lagning..så nu vet alla varför man lyser med sin frånvaro i bloggvärlden,kommer jag åt en data kommer så klart uppdatering annars blir det när det blir, hoppas det inte ska ta så lång tid...ett par dagar kanske..har massa bilder att visa er..
so long=)

måndag 21 november 2011

inget nät..

Hej, åhhhhh sur som attan på 3,,inte haft nåt nät och inte kunnat blogga på hela veckan, abstinens..inget har funkat. så nu ska de vara åtgärdat så hoppas de håller, va tydligen bara i backaryd med omnejd som en mast slutat funka..men men så kan de va i bland. I måndags va det avslutning på fritids¨gården och barnen fick träffa tomten, lisa va livrädd så undra hur det ska gå på julafton, liam gick och tog sitt paket men inget mer..sen dansade vi runt granen med barnen och så, jätte mysigt...på torsdagen va det avslutning för oss vuxna så då blev vi bjudna på julbord, det va så gott. första för i år.
tavlan och mattorna har kommit upp i hallen uppe så nu blev de lite mer ombonat

Min drog
Johanna och Tobbe och barnen va här förra Lördagen och åt middag, va jätte trevligt och mycket skratt som alltid. melwin o liam röjde och badade och hade så kul, de e så roligt hur bra vänner de har blivit.

Finns mycket mer jag ska berätta om, men får göra de i kväll för nu e det advetnsfika och sen julskyltning.=)

fredag 18 november 2011

jobb jobb jobb jobb

Inte bloggat på hela veckan, men jag har inte hunnit. jobbat först i skolklassen på förmiddagarna halv 9 till halv 1 och sen vidare till friskytte mitt andra jobb typ 13-22 så har inte sett barnen på typ hela veckan, bara sett dom på morgonen och sen lämnat dom på dagis..det e en övergång just nu på mina jobb innan det kommer i gång på riktigt så som de ska vara så att båda jobbens schema passar i hop och det gör det på måndag....så har saknat barnen huuur mycket som helst..så de e underbart att få vara hemma nu i 2 dagar och bara vara med barnen, sen har jag tur för jag älskar båda mina jobb och trivs hur bra som helst men alla fina ungarna och personalen också så jag har tur...I dag ska vi dela upp oss lite..Liam och Andreas kör till ikea och fixar sakerna till Liams rum och jag o lisa ska fortsätta jobba av julklappslistan, i dag i tingsryd...ser fram emot en underbar helg..=)

fredag 11 november 2011

fredag

Nya spisen på plats, premiär elda i kväll, mys
Fredagsmyset e på intåg, precis cyklat till affären med barnen och handlat gotte. det behövs efter min dag med möten o annat! Liam och jag bakade bullar och sen hans favorit som han kallar "svarta bullar" dvs kladdmuffins, nu kommer snart svärföräldrarna med kinamat, ska bli väldigt gott, sen lägga barnen och invänta idol..jobba i morgon!
mina bokstäver i köket har kommit upp, va pricken över i:et och jag blev jätte nöjd,

tisdag 8 november 2011

Sara

I Dag fyller min vän år..och tro inte att jag va hemma hos henne i morse och fikade utan att veta de,,sån e inte jag!! jag tror att hon har glömt att de e i morgon hon fyller o inte idag,,=)
Livet blir berikat
av kompisar och vänner
att människor vill dela
sånt man gör och sånt man
känner.
Så mycket man får lära,
så mycket som blir sagt...
Så mycket som kan hända
i vänskaplig kontakt.
Ja, det ger så mycket glädje
att vara fler än en.
Att man har nåt gemensamt
i nuet....då...och sen...
Att ha just dig till vän
ger skäl till tacksamhet.
För du är bra på vänskap
det hoppas jag du vet!...!

söndag 6 november 2011

ons-sön

Min fina Kelly och jag går numera på valpkurs varje söndag, jag förvånas varje gång hur duktig hon är, e ju inte så att vi tränar i veckorna precis.

Lisa älskar sin häst Donna, här får hon assistans av Liam & Molly innan ridning.
Lisa äter yoggi, varför gör man mini yoggi, de e ju inte så att man blir mätt på en direkt, Lisa äter 4 åt gången, haha=)
Min älskade underbara trotskung.
ja redan söndag i dag, detta lovet sprang iväg i rask takt! haft jätte mysigt o det ska jag berätta om nu, vissa bilder e tagna med mobilen så dom e suddiga, sen e ju jag för lat för att ta sladden så dom bilderna också blir fina utan jag skickar bara över dom till mejlen och då blir de suddigt, går snabbare men blir sämre,,jaja,,i alla fall.. I Onsdags körde vi ut till johannishus ridskola för att titta på min guddótter miki och hennes syster Ronya som skulle ha hoppträning. Dom va så duktiga, och lilla miki med lilla shettisen hon kämpade på, va en ganska seg en men dom kom över hindren i alla fall och de med stil..haha=)sen efter körde vi hem till Linda o Jimmy och fikade frallor o ägg, super mys va det..haha jimmy får snart bygga ut!
Torsdag hade vi en riktig slapparförmiddag, låg i pyjamas i soffan och fikade och kollade på två filmer i sträck, ingen rörde sig, va jätte skönt. men på eftermiddagen blev vi rastlösa och bjöd hit fia o flickorna på lek o bus så dom kom, och jag fick bebisgos och de va det bästa av allt, så söt hon e lovis, Hahah lisa va rädd för olivia som e hälften så stor som hon själv, ja dom e för roliga=)
På kvällev va vi på fritids och där va de pyssel med målning=)
I FRedags va vi på leklandet, barnen lekte o hade sig i lilla leklandet, bilarna va favoriten som alltid=) På kvällen va vi hemma hos Johanna och Tobbe och barnen och åt pizza o kollade idol, eller ja det vi hörde av idol, liam & melwin hade fullt ös, men de får man väl bju på när de har så roligt i hop=)
I Går va Linda & Björn och deras 3 godingar Thilde Jacob Julie här på middag, som alltid när vi ses pratas de till 1000 så inga bilder blev det=)
I morgon ska jag till nya jobbet o hälsa på och det ska bli spännande och få all info=)

tisdag 1 november 2011

fruarna

fy va besviken jag blev,,i dag e ju världens bästa program och så va det inställt och kommer igen nästa vecka, ..typiskt men nu kan man ju blogga i stället
Hej på er, i går hade vi en bakförmiddag jag och barnen, lussebullar och kladdmuffins bakade vi, sen kom sara och hennes pojkar hit och fikade med oss, Liam & Liam lekte så bra och bygde kojor=) fick även ett trevligt telefonsamtal medans sara va här, nämligen att jag fick jobbet jag sökte som resurs till klass 2...så de va oväntat men roligt, så nu ska jag prova på de, men även behålla mitt gamla..så får vi se om jag kan bestämma mig sen=) på em kom Linda och Frida och fikade dom också. I dag har jag suttit i möte hela dagen, inte så kul men nödvändigt, i morgon ska vi nog upp i skogarna igen=)