söndag 30 oktober 2011

Mina älskade ungar

VÄRLDENS COOLASTE ROCKSTJÄRNA MED VÄRLDENS TUFFASTE ROCKBRUD VID SIN SIDA
kollar hästfilmer på datan
Kan säga att storebror får kämpa på rätt bra i en kamp mot lillasyster,

Senaste köp, örhänge som jag älskar och halsduk (som alla redan har, bara jag som e sen, haha) som jag älskar och är numera ett dagligt plagg.
Hej=) Landat hemma i tvsoffan och lagt barnen och satt på idol som vi missade i fredags! så skönt o mysigt att va hemma efter en jobbahelg..men nu e jag ledig till den 9 nov och ska bara mysa och njuta av mina barn, i går sov dom över hos min syster till i dag, gick super bra som alltid. sen när jag skulle hämta dom i morse ringde jobbet och jag fick åka o jobba så först i kväll fick jag träffa dom, vet inte om det har hänt innan så länge!! höstlov nästa vecka, även för oss, bara på tisdag vi har dagis o möte en stund så vi ska verkligen njuta av denna ledighet tillsammans=)det börjar bra med besök av sara o hennes boys i morgon=)

onsdag 26 oktober 2011

hur gör jag???

Hej, snart sängdags, jag menar kl e ju snart 22.00....de e sent för oss pensionärer i detta hushåll...=) fast sen läser ju jag jätte länge så lite senare blir de ju klart, i morgon e en viktig dag, arbetsintervju, har ett jobb som jag verkligen trivs med men tror att jag verkligen skulle trivas jätte bra på detta med,, e såååå kluven, sen vill jag vara familjehem, också planer på socialpedagog..men vågar jag ge upp min fasta tjänst med ett jobb jag trivs med? bara för ombytes skull.....på ett jobb slipper jag kvällar och helger vilket e guld att kunna vara hemma.. å andra sidan älskar jag våra lediga dagar mitt i veckan..hmmm, så jäkla svårt, väljer fram o tillbaka hela tiden, fast sen har jag ju inte varit på intervju än ens så mina val kanske löser sig själva genom att jag inte får detta nya jobbet, skulle nästan vara det bästa, svårt att veta om man gör rätt val...jobbigt men lite spännande och kul också....forts. följer=)

Min snygga blus som jag väntat på kom i dag, lööv it! de dumma med hm e att de aldrig kan komma i samma paket, eller e det jag som har otur, alltid 3 paket på 4 saker..
I går va vi på tidig frukost i hällaryd, sara hade handlat frallor, lite tjejsnack e ju aldrig fel, Lilla Robin ville inte vara med på bild!

Min snälla mamma har målat bokstäver till barnens rum, blev jätte bra i lisas rum, längtar tills vi kan sätta upp Liams när hans rum e klart, e färdigmålat, så bara golvet o tapeten kvar, hittat en jätte fin med blixten, så tror jag bestämt mig för den=)

Varit på bibblan i dag, vi tog bussen för de ville Liam, lånade massa hästböcker som jag och lisa ska plöja i genom. sen fikade vi på andra våningen och sen gick vi i affärer innan andreas kom och hämtade oss,=)
Mina trotsiga tokar som e det bästa jag har.

lördag 22 oktober 2011

Lördag

Tänkte jag skulle göra en mysig sak för mina barn i dag och ta med dom ut i urskogen och gå en runda och sen fika ute..trodde dom skulle bli jätte glada o älska det..ringde ´min vän anette så hon och hennes dotter hängde med så våra valpar kunde leka...barnen gillade det inte alls..Liam sa att han hatade skogen för de bodde lejon där, han vägrade också sitta på underlägg efter 10 sek, för de va inte roligt att sitta på sån, han ville sitta i vagnen som stod ute vid vägen och fick han inte de så fick inte jag komma på hans kalas sa han..Lisa ville hem till pappa och hjälpa pappa i stallet och sen kolla film..sina drickor hällde dom ut..tog ett bett på en kaka o sen kastade den och sen ville dom ha ny..på väg hem skrek dom o bråkade hela vägen. Liam sa att han inte gillade mig för jag hade glömt hans vantar o nu frös han jätte mycket..Lisa satt mest och försökte bita liam och varje gång hon gjorde de fick hon en snyting tillbaka ..stackars anette och moa..haha..det va väldigt nära en blocket annons när v i kom hem på två små barn..sen när vi väl kom hem och jag va på typ bristningsgränsen så säger Liam att han vill gå ut och fika i skogen för han e inte rädd för lejon längre..åhhhh....vilken tålamodsprövande förmiddag...
Tack o lov så blev eftermiddagen mycket bättre, förutom en liten incedent som dom passade på att göra medans jag la i en tvätt..ta en stol och plocka ner sockret och hälla de över bänken och över all frukt, nån som vill ha en kiwi? haha, ja jisses dessa barn..Lisa och jag cyklade till lekparken en stund och sen till affären medans andreas o liam va i stan en stund, sen har dom vart ute o lekt på pappas fyrhjuling och cyklat lite o så, jag höll mig inne=)..nu e dom nybadade och vi ska börja lördagsmyset alldeles strax med chips o dipp och disneyfilm=)=)

torsdag 20 oktober 2011

de mesta på plats

Hej hej, vilken underbar dag ute, vi har precis varit ute och cyklat en runda med hundarna=) Barnen har jag gett ostbågar som dom sitter just nu och äter i soffan, och hundarna har fått ben så nu e alla nöjda och jag kan blogga och plocka lite, har ju inte visat er mina blommor som jag köpte för ett tag sen, de behövde mitt kök, lite härlig färg=) sen e tv rummet klart,nya golvet på, nya ryan på plats och nya bordet, blev jätte bra tycker jag!

söndag 16 oktober 2011

Liam på Mora träsk

I Lördags va jag och Liam på Mora Träsk i Karlskrona tillsammans med Linda och Hanna och deras flickor, Liam ensam pojk som alltid.., det va så roligt och Liam älskade det, han stod upp och dansade hela tiden, jag höll på och skratta ihjäl mig, har aldrig sätt han så, han va verkligen på g, det va så roligt och se honom, han levde sig verkligen in..

tisdag 11 oktober 2011

Hej alla; ja vi lever, men inte kunnat blogga på ett tag, varit i väg och sen varit hemifrån mycket då vi varit under renovering som nu e klar..åhh de blir sååå fint=) jag själv har gjort om vårt sovrum lite och satt upp gardiner äntligen efter typ 1 år och köpt blommor, (levande sådana)
Sen har faster sara varit här och hade superfina onepiece med sig till L&L. dom blev så fina i dom, så varmt o gottigt till vintern..
I Lördags åkte vi upp till min bror och sov över, va jätte kul och träffas lite..Helena och jimmy o anette va med där. väldigt kul och träffa dom med! Jimmy skulle lära Frille att bugga, jag vill med gå buggkurs.=)barnen hade med jätte roligt för hos frille cyklar man inomhus om man vill o de va poppis..min lilla duktiga lisa har lärt sig att cykla ordentligt nu..hon e så himla duktig,

onsdag 5 oktober 2011

suremaja

Hej,tycker lisas kläder från lindex e såå fina, dom fick hon av sin snälla gudmor=) fritidsgården har börjat igen så nu e vi där på måndag o torsdag kvällar, barnen tycker de e jätte roligt! , inte jobbat denna veckan, bara haft ett möte! jätte skönt o kunna ta de lungt efter jag har varit sjuk och bara umgås med barnen..gjort en liten tatuering med på underarmen, blev jätte nöjd! Sara o barnen kom med frukost, jätte mys, sen gick vi en runda, lisa gick själv hela rundan och va jätte sur, haha va ska de bli av henne, suremajan..=) Liam o nova va glada däremot och cyklade på..varit på börjes o handlat, inte ätit räkmacka för jag gillar verkligen inte den, haha..hittade fina muffinsburkar, o massa annat så klart som alltid där uppe=)idag kommer de hö till hästarna så de e verkligen ett tecken för mörkare tider, mysigt, jag tillhör ju dom lustiga människorna som gillar både vinter o höst..så snart ska hästarna in..Andreas håller på att bygga stallet som jag vill ha de, han har nog ångrat många gånger att jag fick komma in på den festen för 8 år sen..hahahahahhaaha=)

lördag 1 oktober 2011

Denna Veckan ...

Började bra i måndags förmiddag då johanna och barnen kom och lekte med oss. Killarna lekte och cyklade och hade saknat varandra. va längesen vi sågs så de va kul och få lite tid nu=) på eftermiddagen hade lisa sitt lilla mini barnkalas med backaryds brudarna..miki molly elli o nova.. lisa bjöd på tårta o kakor och fick fina presenter=)
I tisdags förmiddag kom sara och barnen hit, Nu e de fullt av barn runt bordet när vi fikar så nu får vi nog hejda oss..hihi...eller sätta i en iläggsskiva..bättre de ju!! haha. mys som attan, sara hade mumma fika med sig..lovely & nice like always=)
på kvällen va vi hos fia och kollade in den 3 och senaste lilla flickan Lovis..hon va så fin och så liten,, åh så söt, vi käkade thai och jag bebismös så mycket jag kunde o hann..min lilla Lisa hade blivit en bra storasyster!=)
Sen när vi kom hem på tisdag kvällen började jag må illa och känna mig helt svag i kroppen! så gick och la mig och blev liggande..i dag e första dagena jag kan sitta upp och i dag e det lördag. värsta influensan jag varit med om...just denna veckan när jag o andreas skulle på barnfri hotellweekend och just när jag skulle i väg på häst show och just när jag hade viktigt möte..men men så e de..otur, men nu e de på väg o vända i alla fall!!!missat dessa underbara höstdagar som jag bara sett genom förnstret..