fredag 26 augusti 2011

hej på ett tag

Hejsan! ja detta e nog det sista inlägget på minst en vecka=) i morgon natt¨åker vi ju som sagt..jippiee!! ha det så jätte bra allihopa här hemma och blogga inte för mycket medans jag e i väg så jag får för mycket att läsa igen när vi kommer hem!!
tjao tjao!

Barnen har ju inte varit på dagis sen första veckan i juni och ska börja igen 4 september när vi kommer hem från resan så vi passade på att gå bort och hälsa på i dag! barnen blev överlyckliga när vi kom dit och ville inte gå hem. Liam va glad över sina älskade cyklar som han saknat så och Lisa fick snål skjuts av Molly så de gick ingen nöd på henne heller=)=)
Började dagen i dag med en runda med hundarna..
Den fina ängen jag alltid passerar på kvällspromenaden..massa fina älvor som dansade denna gången..tittade bara en liten stund för man får ju inte titta för länge för då blir man ju en älva, men det vet ju alla..
Min babe underhålle barnen lite=)

överlycklig liam får prova calles cross
Hade tänkt tvärtom men dom gör ju som dom vill!=)

onsdag 24 augusti 2011

snaaaart

Fatta att vi åker till Turkiet på Lördag natt..resväskorna står på bordet och e snart klara, så på söndag kommer jag ligga exakt på den stranden som e nedanför. så lovely...åhh så kul de ska bli..barnen kommer häpna när de ser hotellområdet. 10.000 kvadratmeter med bara pooler o rutschekanor i alla olika former.. så jäkla fint o barnanpassat..pegasus world heter de...man kan simma runt mellan alla barer..haha perfekt=) i tankarna e jag redan där=)
En trött liten lisa..älskade lilla barn.

I dag har jag börjat på ridskola i väbynäs..finns bara islandshästar där. De va så jätte roligt! va så nyfiken på dessa små starka fina hästar, visste redan innan att jag skulle älska dom, aldrig ridit nån sån innan..har ju ridit hela mitt liv men aldrig på en islandshäst..ser fram emot alla onsdagar i höst...

måndag 22 augusti 2011

släktträff

En bild från vår tjejdejt i dag, hade ellen hanna sara o fia på besök och alla barnen. mycket trevlig dag med massa prat o fika. timmarna sprang i väg!

HEJSAN


I fredags va vi på släktträff hemma hos min moster..Det va jätte roligt, som alltid när vår släkt träffas! blev en fartfylld träff med god mat och en massa sång och gitarrspel. ett väldans drag! Åkte dit med Johan och frida i deras jätte bil..jag satt och drack vin i mitten och vid sidan om hade jag mina barn, som den bra förebild man e!! hihi
Johan bjöd på underhållning i bilen, här behövs då ingen radio!=)
2 av mina 29 kusiner på mammas sida
Glatt ska de va=)=)=)
fullt ös
min mamma o mostrar bjuder på uppträde..
min släkt e bäst

onsdag 17 augusti 2011

skog mys=)

I går skulle jag o linda ut och rida, så vi red en trevlig runda i skogen, och sen helt plötsligt ser jag ett bord och två stolar fint dukat uppe på en sten mitt i skogen, då hade hon förberett de till mig för att jag fyllt år. blev så himla glad och jätte paff!!dukat med läsk och tårta och wienerbröd..och skippo..ett spel vi alltid spelade förr..så vi satt där i skogen och fikade och spelade..hur mysigt som helst..hästarna va de förberett för med grimskaft i trädet och påsar med hö..va så sur att jag inte hade nån kamera men rätt va de va kom ronya o ingela ridande så hon tog några kort till mig!!!så tack snälla Linda för den fina överraskningen!
alltid trevligt med musikunderhållning när man städar köket

I måndags va mamma ute o körde våran häst donna så då fick barnen med åka med en sväng, tyckte dom va roligt!! sen va vi på kalas hos Mollymus..hon blev glad av "masken" hon fick av liam & lisa...pannkakskalas va de så
de passade mina väldigt bra=)



Precis hemkomna från växjö, varit och hälsat på Lina jag o barnen. hoppas på att bebisen kommer snart så vi får mysa o lukta lite!blev inga magbilder i dag, men bilder från förr har jag ett hundra tal..kan bjuda på ett par..hihi!!stannade på börjes och åt lunch med barnen innan vi körde hem. lilla kelly har också varit med i dag..två sömniga barn och en sömnig hund har nu landat i soffan!

måndag 15 augusti 2011

firad så in i bomben.

I Fredags morse gick jag o barnen här i lugnan ro, skulle åka till börjes tänkte vi och handla lite..rätt som de e hör jag hur de kommer bil efter bil efter bil och alla tutat som f*n..fattade ingenting...tittade ut genom fönsret och såg min syster o mamma och ronja o hanna. sen kom dom in med en bricka med en cider på (jag hade inte ätit frukost, de blev min frukost) haha..sen sa dom till mig att jag skulle packa en väska o följa med direkt..skulle ha bekini med mig,,packade och sen åkte vi in till stan och dom tog med mig till glamour där jag blev stylad, sminkad och fick frisyr...å ännu mer cider..blev jätte fin , farah va jätte duktig. mina bästa vänner dök upp en efter en..så jäkla roligt va de, va så glad, sen skulle jag byta om till bekini och så fick jag en morgonrock. sen körde dom upp mig till brandstationen där jag skulle bli fotograferad när jag poserar framför en brandbil och med brandmän...haha, de va skoj men jag trodde jag skulle skämmas ihjäl!stackars brandmän..!!!kan sätta ut en bild på de i alla fall..haha för de andra e inte barnvänliga!!.sen gick vi ner till cafe o matsal och åt lunch, sen åkte vi hem till min syster och där dök några fler upp av mina underbara vänner...sen åt vi middag där som min syster gjorde till alla! hade såå jätte kul, sen blev de térassen o massa dans och sen vidare till puls,,somnade helt ovaggad den natten kan jag säga..inte varje dag man dricker 15 timmar i sträck..Tack underbara syster o mamma och mina underbara vänner som gjorde detta för mig!

torsdag 11 augusti 2011

lite granna

I kväll har erik o fia o barnen varit här och myst med oss o spelat spel! o innan i dag har vi varit i karslskrona o hämtat ut passen inför vår underbara resa,,bara två veckor kvar nu! längtar!

Min lilla hästtjej..först va vi på miljöträning med hästarna och då fick hon rida på denna bjässen flera varv i ridhuset..hon e totalt orädd!=) men hon nöjde sig inte med de, så när vi kom hem fick vi ta hennes egen häst i lite mer passande storlek o rida en runda! hon älskar verkligen hästar så liten som hon e=)

så här kan de se ut i bland=)
På lördag förmiddag åker biffen eller som han heter nu Xavi till sin nya familj i växjö!!