måndag 30 maj 2011

uppdatering

I fredags va vi inne och tog bort Liams gips...så himla skönt och vara av med det..han började använda armen nästan direkt så de va väldigt skönt..efteråt gick vi på stan och jag hittade en massa, brukar inte göra det men nu köpte jag en himla massa..så kul o byta ut garderoben lite! på lördagen va det backaryds marknad..Liam va så gullig hemma..haha, han va såå laddad inför detta.. han åkte massa karusell. han verkligen älskade det. ska bli kul o visa honom tosia=).sen blev det ballong, godis, våffla, ja allt man ska göra på en marknad..Lisa vågade inte åka, men hade kul i alla fall=)
























På kvällen va vi hos min syster på förfest och sen stack vi ner till torgfesten. vi hade jätte roligt, va inte mycket folk ute tyvär men vi som va där hade riktigt skoj..På söndagen va det mors dag så alla mammor skulle firas, jag blev firad jag med..måndagen jobbade jag!!på tisdagen hade vi en helt underbar fantastisk dag i brunnsparken, jag och frida o elin o ellen och johanna och alla barnen. vi låg på filtar och njöt och pratade och barnen lekte o lekte, liam va genomsvett! dom hade jätte skoj, va där nästan hela dagen.!!
två små pruttar som för en gångs skulle va jätte bra vänner o lekte o lekte på kvällen=) så söta va dom=)








sen jobbade jag onsdag och torsdag då
de va röd dag..andreas o barnen va hemma och andreas tog så fina kort på dom när dom badade!!
Nu har Hanna och Elli precis gått hem efter att ha grillat här i det underbara vädret!=)vi har legat uppe vid sjön halva dagen..nu e det bara att ner i soffan ovh vända för i kväll ska vi se när herrarna i backaryd vinner över bräkne hoby...tjolahopp

torsdag 26 maj 2011

De bidde fest

Ja, vi kom på nåt att göra i lördags,,jag o hanna bestämde oss i sista sekund att dra in till ronneby och svira...och det kan man lungt säga att vi gjorde, va på kings dive och jakyll&hyde..haha, vi hade skitkul..hade nog de andra som såg oss också..haha..vem behöver ett dansgolv?..vi träffade på underbara Ronja och hennes super goa Sambo Martin...så söta=)



































va hemma vid 03.00...men det va det värt..vaknade inte lika pigg på söndagen men hade ju lovat Liam loppis o lekpark så det va bara att stiga upp o se glad ut...träffade belle o engla och satte oss och fikade i flera timmar i brunnsparken vid loppisen..va hur skönt som helst, sen åkte vi till Linda och barnen åt i gen=)mys























lite bullbak har det blivit med duktiga medarbetare=)


















varit på lekparken och gungat..man kan ju undra vem som är 3 och vem som e 1,5 år=)





















varit ute o kört o kollat de nya områdena i stan..så fina..man blir ju så sugen på att bygga..=)

lördag 21 maj 2011

grillkväll

I onsdags tog jag steget och gick på fotbollsträningen, så nu har man alltså börjat spela fotboll..det e jätte jätte roligt men väldigt jobbigt..har inte den kondisen..än...sen e man ju inget proffs direkt på plan..ser mer ut så här..
















I torsdags va det grill kväll på dagis. mina hjärtan va såå duktiga och sjöng..alla barn va jätte duktiga..mamma tårarna va inte långt borta!!









I fredag jobbade jag hela dagen, men tillsammans med underbara Linda så gjorde inget alls..i dag har jag stått i kiosken med hanna när BSK spelade match..I kväll e vi halv barnlediga. Lisa e på mini semester i Ljungby med mormor..saknar henne. så tyst här hemma...så vet inte va man ska hitta på i kväll..men jag o min rastlösa själ ska nog komma på nåt=)=)=)

tisdag 17 maj 2011

Nu e det dags...

sprungit i dag..4 km..men fick gå några steg här och var i bland..men blev förvånad över hur mycket vi orkade trodde jag skulle va helt slut...men det gick..fast trött det blev jag..ska försöka springa några dagar i veckan..e kul att vi e fler, annars blir det lätt att man skiter i det,,speciellt jag som har världens dåligaste själv diciplin...men nu e det dags att göra nåt...måste gå ner de extra kilona nu..och gym e verkligen inte min grej..och när skulle man hinna det..nää naturen och motion får det bli!!för 100 gången försäker vi..får se hur länge det håller..hahaha.. inte tillräckligt länge om jag känner mig själv.




Och stackars min lilla Lisa..full av blåsor i munnen och illrött tandkött..hon har så fruktansvärt ont stackarn..så e hon för liten för bedövningen man brukar få för det här så e bara alvedon som gäller...hoppas det försvinner snart..kan sitta upp till 10 dagar....i morgon e det fotografering på dagis..den ena med munnen full med blåsor och den andra med bryten arm..men det ska nog bli bra..kan ju inte bli annat..dom e ju sån fina=)=)

måndag 16 maj 2011

blondie

Denna snygg morsan spenderade vi dagen med i går...gick på loppis och fikade..ingen lugn stund att själv gå o kolla utan sprang mest med barnen..men dom hittade lite leksaker de vill ha..inte några jag hade valt men i alla fall:haha..






















Annars har helgen varit lugn, jobbade i lördags kväll..köket e nu snart klart och det ska bli underbart skönt!!Min lilla Lisa e lite dålig och kan inte äta..knappt dricka heller. blåsor i munnen som gör jätte ont, stackarn, va i väg med henne i dag men det finns inte bedövning för så små, måste vara över 3 år..typiskt,, hon har såå ont stackarn.. just nu e hon hos mormor o myser...o mamma får koppla av lite med Liam...sitter med blonderingsfärg i håret just nu..ska bli spännade och se hur det blir..typ som ett lotteri..man vet aldrig om det vinst eller nit....och med min tur när det gäller hår så e de extra spännande=)

fredag 13 maj 2011

Frisyr

vill börja med att gratta min farmor o farfar som hade sin bröllopsdag i går så vi va där och firade dom..varit gifta i 60 år..det kallar jag hålla i hop=)=)


















min underbara mamma som alltid ställer upp oavsett tid på dygnet med allt!! hon e världens bästa,,skulle inte klara mig utan henne=)
























Blir såå trött..varför kan jag inte hitta en bra frisyr o bestämma mig för den..nej vi prövar allt möjligt.. tycker alla man ser e så fina o passar i sina frísyrer...bara jag kvar,,kanske skulle raka av det..haha ...nää så långt ska vi inte gå..men jag vill hitta min grej..vet ju att min grej e mitt långa hår,,men till vilken nytta, sätter alltid alltid alltid bara upp det..tråkigt tråkigt..tycker man har testat det mesta..men nu vill jag prova lite kortare..min senaste ide om en fin page frisyr, gick ju ganska snabbt upp i rök..jätte fint första dagen, trodde ju i min vilda fantasi att jag faktiskt skulle stiga upp och fixa håret och platta det fint varje dag,,det gör jag INTE,,vilket nu resulterar i att det finns ingen page, och absolut inget rakt hår. står åt alla håll..tur jag ska dit snart igen så vi försöka hitta en ny frisyr till mig...nån jag klarar av, som inte behöver en massa underhållning..





















lite kortare...



















eller varför inte färga underhåret rött.





















Eller hela håret mörkt..


























axellångt..nää tråkigt...

















köper löshör för dyra pengar, men använde det aldrig, typ 1 gång..sen trivdes jag inte i det...såå typiskt mig.

























eller varför inte permenenta hela året..jätte snyggt..ehh not..



























men oavsett frisyr så e de helg nu..får se va vi hittar på...=)

tisdag 10 maj 2011

bruten arm!

Mina älsklingar..

















Stackars min älskade prins..Han har brutit armen! fy fasen va ont han hade..å på röntgen när de skulle röntga, de vred o vände, trodde han skulle svimma av smärta..värsta jag varit med om..men han e jätte duktig sover ändå o leker så gott han kan..han hoppade på cyklen men sen hoppade han av igen och sa,,jaa just det jag har ju bara en arm...lille sötelöken..så nu har han hela armen gipsad,,trodde han skulle ha panik på gipset men han e otroligt duktig..sen har han ju mamma o pappa runt lill fingret just nu och de e nog inte fel tycker han=)

söndag 8 maj 2011

Grattis Frida

Grattis till fina frida på din 25 års dag!





Tillbringade kvällen hos Frida och hennes goa familj..fick underbart god mat..frida e såå duktig på att laga mat! jag hade ju jobbat hela dagen så skulle köra va det tänkt..meeeen seeen frågade dom så snällt om jag inte skulle ta 1 glas vin i alla fall...okejdå..1 blev 2 osv....sen skulle vi dra oss vidare..jag röstade på wiener cafeet där det va ett bra band som spelade, va såå sugen på att gå dit. fick med mig dom andra på de...men av en konstig anledning hamnade vi på kingsdive där johan spelade, och han e ju med jätte bra..så blev vi kvar där...fast jag va hemma tidigt..vid midnatt ganska exakt la mig breve männen i mitt liv..=)

Systrarna Svensson..Frida och Paula























Paulas trevlige pojkvän kim..britney fan för övrigt..=)


























knarf (frank) försöker gömma sig för mig..lyckas dock inte så bra..










Johan

fredag 6 maj 2011

helledig

Började vår lediga dag med en härlig kopp te på altanen med goa vänner=) sen tog vi en tur med cykeln i det fina vädret!


















sen kom min underbara mamma och hjälpte mig med massa saker. barnen tog en tur i sina gungor de har ute i trädet:



















sen fick vi middag hemma hos mamma med..Calle va där Liams idol! så dom gungade på den stora gungan.......fina kusiner...

















i kväll va vi o kollade fotboll..e så sugen på o börja nu! ser så kul ut..=)=)så skönt och varit ledig i dag..en hel dag hemma och bara umgås med mina älskade prutt ungar..









I morgon jobbar jag hela dagen och på kvällen väntas festligheter!

söndag 1 maj 2011

Barnlediga!

På lördagen va vi barnlediga..lämnade barnen hos min syster så dom sov över där..gick jätte bra..=)=) lämnade dom vid 2 sen hem o göra sig i ordning sen va det dags för fest hos Ronja..va jätte trevligt..tillbringade hela eftermiddagen där med henne och hennes trevliga kompisar..stressad som man va glömde jag så klart kameran hemma, men kan ju alltid slå till med en gammal bild, funkar ju det med!


















Sen hem och förbereda lite inför kvällen då vi skulle grilla lite med johan, frida och Ola o sofie...skulle bara ta det lungt va det sagt..men det ändrades ganska fort så halv 3 på natten avslutade vi! haha..så kan det gå..pratade och hade charader och andra roliga saker som ordlekar..Denna bilden bjuder jag o soffi på..
















Frida och Sofie bjöd på en salsa uppvisning....av mycket hög kvalite..Frida e ju inte spanjorska för intet=)=)














och mitt kök,,mitt kök,,mitt älskade kök,,nu händer det grejer..golvet e klart, taket e målat, tapetserat..skåpen e där, ugnarna e på plats..lite hyllor har jag fått upp och köpt blommor till fönstret..sååå nu e det bara resten kvar..hihi..kyl frys , spishäll o lite handtag...men denna veckan med sen ska jag nog kunna inreda vårt kök..som kommer bli sååå fint..