fredag 29 april 2011

ny frilla

japp det har jag..vågade inte klippa mig så kort som jag tänkte men en bra bit tog jag i alla fall..men har ny tid om en månad..kanske e modigare då?=) men så här ser det ut nu i alla fall=)blev nöjd!












skulle jobbat i dag men hann bara innanför dörrarna innan dagis ringde och sa att Lisa hade petat en matkniv i ögat! så typiskt henne..stackars liten..så hon e lite svullen och röd men inget allvarligt!!så hämtade dom på en gång...nu väntar vi på Andreas som e och handlar..vi ska grilla lite..sen ska jag på fotboll..dom möter hällaryd i kväll.. 3 matchen för säsongen..vunnit de två första o hoppas så klart de vinner i kväll med=)i morgon e det festligheter hela dagen lång!! Liam ska till moster och sova och lisa också om hon inte blir värre i ögat då får hon hänga med mig på fest!!

måndag 25 april 2011

Påskhelgen

Haft en super trevlig påskhelg!! på påskaftons morgon fick barnen ett varsitt påskägg som dom smarrade på till filmen tingeling..sååå mysigt va det..Liam sa att han älskade påsken..inte varje dag man äter en klubba till frukost..
















Sen åkte vi till min pappa på påskmiddag..jätte gott va det. han hade gjort lamm..sen kom påskkärringen även dit så alla fick ut o leta i trädgården va hon kunde ha släppt ner dom! Sen blev det lite kubbspel..jätte trevligt..Lisa va såå fin i en gul påskklänning..sen jobbade jag på kvällen!!


På påskdagen va vi hos Andreas föräldrar och åt påskmiddag, barnen fick så fina påskägg och presenter..Lisa fick en jätte fin klänning och jätte fin jacka av sin farmor o farfar och Liam fick så klart en bil tröja..sen fick dom presenter av sina kusiner..lisa en docka o liam en motorcykel o en bil, och av sara fick dom såpbubblor fast i stor storlek så blev jätte stora fina bubblor, det va mycket populärt..jätte god mat och jätte trevligt som alltid=)


På kvällen va vi på fest hos Frida o Johan..va jätte kul..som alltid när en gitar dyker upp kan man ju inte hålla truten, så en massa solo sång bjöd man på..hellre än bra finns det ju nåt som heter..hahaha..men fick lite hjälp av de andra som va där med=)hihi!!









i Dag har vi varit på den 3 påskmiddagen, men det va lika gott i dag..hos min mamma va vi=) va så mysigt, vi satt ute i solen och bara njöt..så god efterrätt o mitt favvo bröd hade mamma bakat! åt alldeles för mycket...som alltid..åh sen detta vädret de här dagarna..herregud va ljuvligt..så jäkla skönt..30 grader här i dag..vår altan e som en bastu..sol hela dagen..tur vi ska bygga tak över halva för lilla mig som inte tål solen!...som sagt en kanon påsk i år igen..dock för mycket av det goda...måste ta tag i det nu..som alltid!=)


nu vänar en jobba vecka. jobbar tis ons tors o fre..men sen e jag ledig helgen och då väntas trevligheter....har fått gå upp i % nu i 6 veckor fram över så blir lite mera jobb tider men det gör inget ska ju vara hemma hela sommaren...men därimot så har jag kommit på att jag ska klippa av mig håret...hjälp!!! men jag vill verkligen prova nått nytt..så trött på att alltid sätta upp håret..gör ju aldrig nåt med det ändå...kommer säkert ångra mig..men men det växer ju ut igen=)=) Ha en trevlig vecka allihopa..vi hörs på fredag..om inte innan förstås=)

onsdag 20 april 2011

pegasus world








I måndags va jag med barnen på disco..va avslutning på fritidsgården..dom va så fina i discokläder..dom dansade o va så söta..o liam va helt tagen av discolampan!!drack läsk och köpte chips..en helkväll med andra ord..haha
































I dag har jag O hanna tagit hem våra hästar till mig..så nu ska dom gå här..så mysigt o ha mina troll hemma..hanna o jag gick hit med dom..vi bjuder nog på många roliga syner i denna byn..jag med en stor dubbelvagn med 2 galna ungar som absolut inte kunde sitta still utan skulle sjunga o dansa, sen höll jag två hästar samtidigt en i varje hand..bakom mig kom hanna med de 2 galna fölen som inte gjorde annat än hoppa på varandra och gick på bakbenen halva vägen..så hanna hade vilda diskussioner med dom hur man ska bete sig..jag skrattade åt henne i smyg..lät roligt, men hit kom vi ialla fall::














sen går jag på moln just nu..Vi har BOKAT EN RESA...som jag väntat på detta..vi ska till pegasus world i Turkiet...den 28 augusti och 1 vecka framåt...det e ett super hotell med all inklusive...på hotellet e det ett hur stort som helst vattenland med hur mycket som helst att göra för alla åldrar..så där ska andreas o barnen leka medans jag ligger på massagebänken nere vid havet..hahaha=) men fy fasen va roligt det ska bli..Liam kommer inte tro sina ögon när han får se detta vattenland..och piratklubb med mera med mera med mera...så underbart...



söndag 17 april 2011

suprice

I fredags va vi hemma hos mamma och kollade in den snygga hanen som kanske ska bli sagas nya kap...














barnen passade på att göra sin favoritsyssla,,gunga..Lisa har fått en jätte fin röd vår jacka av elli..hon va så fin i den=)











Sen åkte vi ner till Linda, hanna va med där..drack te i solen och hade det härligt! så klart med alla våra underbara ungar som förgyller tiden bara genom att finnas=) fast Lisa tjurade så klart i hop o ville inte va med på kort!











sen åkte jag och hanna på eftermiddagen ner till kävlinge med Lilla Ebba som skulle paras med fin fina Rex..han va jätte fin..gick jätte bra alltihop så nu hoppas vi på valpar i sommar..











På lördag morgonen steg vi upp i tid och gjorde oss klara för att åka på lilla Leias dop kl 10...stod länge o väl utanför kyrkan..va där redan 20 över 9 för att va säker på att komma i tid..meeen näää det va ju kl 12...vadå typiskt mig? så fick åka hem till dom och lämna dop presenten för vi skulle ju åka till ljungby jag o barnen kl 12 så då kunde ju inte vi komma!











resan upp gick så bra och barnen va så duktiga..frille hade så söta kattungar hemma..så fina..vi gick på stan o handlade lite och sen satt vi hemma hos frille o mina kusiner kom med dit. satt o hade jätte trevligt och sen gick vi och åt på restaurang..































































I dag åt vi frukost och hälsade på en till kusin till mig och hennes fina hundar..minsta hund jag sett..1700 gram...så fin..satte upp mig på första tjing på nästa valpkull=)sen när vi om hem så väntade världens bästa överraskning till mig..Frida e hemma..tack o lov..äntligen...på svensk mark..lovely..alla visste utom jag..det lyckades hanna o linda dölja bra!..sååå kul o träffa henne o johan o nova som har blivit så stor o fin=) e så skönt o ha dom hemma igen..7 månader sen sist vi sågs...så blev en härlig fika med allihopa..sen gick vi hejan i kväll...lär bli den rundan många gånger framöver..

onsdag 13 april 2011

hockeyfrilla

Kan det bli mer rätt en onsdag kväll än det här?? lilllördag och allt=) barnen sover o filmen e laddad..gutt=)














I dag tillbringade vi förmiddagen med min syster...gick på stan och tog en kebab, o kollade in nya dinomin..Liam ville så klart ha en massa leksaker med sig hem....fint kort på mig o systra min för många herrans år sedan..tighta då tighta nu=)min hockey frilla e inget jag rekomderar föräldrar att göra på sina barn..jisses..haha














eftermiddagen va vi hos pussgurkorna..pojkarna lekte hur bra som helst i dag!!god fika o trevligt sällskap..






tisdag 12 april 2011

som en tupp

Stolt som en tupp e jag,,Va på utvecklingssamtal med Liam i går..fick höra så mycket gott om Liam..va så kul och höra va de säger på dagis o så..Så glad o positiv min lille kille..Tänk att min lille bebis e 3 år...o har en lilla syster...så stor han börjar bli...mitt lilla hjärta! så stolt över honom=)

















och så klart två snygga bilder på min snygga vår tjej.(med lite choklad runt munnen..men men sånt e livet=) .o mina nya vår skor..99 kr. perfekt. ska nog köpa ett par till..









Liam vaknade innan 8 i dag..fy,,inte van att va uppe så tidigt..men det gick..Lisa har krånglat i natt så hon sover nog länge i dag..vaknade o va ledsen flera gånger..vet inte alls va som va fel!! I dag ska vi till Johanna o Melwin och Leia och leka och hälsa på...=) hej svejs

måndag 11 april 2011

välkommen sol

Ganska trött e man om man somnar på golvet när man sitter o leker..liten sömnig prinsessa=)älskade lilla Lisa




















Gott med glass tycker trotskungen!!!
















Min underbara dotter













Vilken underbar dag med massa sol o värme..vi har varit ute precis hela dagen. började i morse med att gå runt hejan med hanna o elli! Världens bästa hanna gjorde frukost o dricka till mina stackare då jag glömde köpa bröd i går..hihi..så kan de bli i bland..tur huvudet sitter fast.. o sen elli o liam..e både jag o hanna med så e de bråk men när jag passade elli i dag så gick de hur bra som helst..dom lekte o lekte och sjöng och hade uppvisning med bä bä vita lamm...inte ellis favorit låt men hon fick ge sig med tanke på att de e den enda liam kan..hon ville hellre sjunga happy birthday eller blinka lilla stjärna..så hon sa till liam att om hon skulle komma tillbaka hit nån gång så fick han faktiskt öva på dom..haha,,denna goa unge=)=)fast liam tyckte nog inte det lät så bra för han tog på sig hörselskydden..så roliga e dom..såå roligt o lyssna på deras diskussioner o resonemang..haha...










som sagt hela dagen ute,,älskar vår altan. (lite stökig på denna bilden)stor e den och sol hela dagen..kan inte bli bättre..har tvättat en massa tvättar i dag så härligt att hänga ut den! luktar så gott..i kväll grillade vi kyckling..hur gott som helst..jag skulle nog kunna leva på kyckling...storstädat huset i dag..händer inte varje dag kan jag säga...