tisdag 29 mars 2011

mer tjat om köket

I dag har vi haft besök av 3 trofast tjejer..så roligt och ha dom här..Haylie har blivit såå stor och kan ju gå nu..


















Snön e nästan borta från vår hage och min min lilla troll familj har komit fram under snön..Det gillar vi!!










fortsätter färden mot mitt nya kök (förstår om ni e trötta på det tjatet nu) men har redan det mesta klart som ska upp i det..har handlat en del och hade en del sparat sen innan=)världens finaste handukshängare..men andreas tyckte den va ful och att jag skulle ge bort den!=) men det kan han glömma!!

måndag 28 mars 2011

ledig dag

Min brottare!















Haft en mysfrukost med Linda o molly i dag!!Molly stannade kvar för att leka med Liam..just nu har de fest..popcorn o juice och playhouse på tv:n..










Liam e nyklippt, det va ingen lätt match o klippa han kan jag säga! nu e det bättre, han e mycket finare nu..







solen visar sig med jämna mellanrum i dag. skönt! så blir nog att gå ut lite när Lisa vaknar! men tills dess fortsätter jag att leta grejer till vårt nya kök...längtar så in i norden!!

lördag 26 mars 2011

Jobbe helg och Lindex

Jag har jobbe helg..jobbar fredag lördag söndag....trivs jätte bra! men börjar inte förrän kl 17 i dag.s¨i dag blir det vara ute i solen o kanske grilla lite...va på villa vera i går, dom har ju jätte rea där nu..men hittade faktiskt inget så..köpte en förvaringsbox till Liams nya rum, han blev väldigt glad för den..e ju en jätte fin affär...men min favvo just nu är Lindex..dom har massor nu..kan handla hur mycket som helst...kanske inte lika mycket till liam kan jag tycka..men till Lisa finns massor, e såå fina kläder men ändå sköna..Lisa har nog snart allt hemma i stl 86/92..haha..shopping galen som man e=)älskar tights med tillhörande t-shirt eller tunika..o de har dom mycket av=)=) .sen blev det vår skor till dom..svarta tygskor. Liam fick ett par jeans från lindex med..alla joggingbyxor har han redan hemma..han gillar inte jeans egentligen men dessa va så mjuka o fina så dom ska man nog kunna lura på honom=)vårt nya kök e beställt o kommer om några veckor..så jäkla skönt och slippa vårt kök vi har nu..alla som brukar va här vet va jag menar...väldigt gammalt o slitet..men nu e de snart splitter nytt..har hittat världens finaste matgrupp..med kökssoffa o allt....happy happy=)

tisdag 22 mars 2011

Många bruttor!!!

I dag har vi haft en underbar dag i det ljuvliga vädret!!!Liam har träffat några av sina bruttor..liam e ju nästan ensam kille i min umgåskrets..alla jag umgås med har flickor..så liam har nästan bara tjejkompisar...därav att han helst av allt önskar sig ett fifi hus just nu..=)självklart ska han få det..några av dom jag umgås med! Fia=2 flickor Emma=3flickor linda=3flickor hanna =1flicka belle=1flicka sandra T= 2 flickor Hanna S=2 flickor Sofie=1 flicka. frida=1flicka jasmine=1flicka Lotta=1flicka..+ att han har en lillasyster..de e några de..inte så konstigt att liam e en höjdare på att möblera dockhus och bädda ner bäbisar i docksängar!!hihi min prins=) men sen ska vi faktiskt nämna att han i bland träffar melwin , lee eller robin så han får bråka brottas och ha race. och det e ju bra...så han får väl de bästa av båda sidor kan man ju hoppas=)=)
Nog om de..i alla fall så började vi vår soliga dag hos denna bruttan..Elvira..Hon e så söt lilla dockan











De e så roligt för Liam verkligen älskar att vara där och leka i viras lekrum..kan leka där inne hur länge som helst..sen e ola o sofie så underbara med barn...Liam gillar verkligen ola o det e inte så likt honom!!vi åt en supergod frukost hos dom och lekte en massa och sen va vi ute så Liam cyklade och sen va vi på lekparken en bra stund..så skönt o slippa alla vinteroveraller i dag i det soliga vädret...=)













sen åkte vi till andreas jobb o kollade färg till liams rum..han själv har siktat in sig helt o håller på rött..jag e inte riktigt med på det...men vi får se va det blir...sen åkte vi upp till kallinge igen och spenderade eftermiddagen hos en annan brutta..Ebba.
Blev bortskämda igen med massa god fika o gott sällskap. Förstår inte hur lilla Cajsa kunde sova middag med mina vilddjur i huset..fick en massa insperation till barnrum efter att ha varit hos hanna så beställde massa bokstäver o annat så fort jag kom hem=)=)hann äta lite snabb middag med innan de 3 äventyret för dagen..träffa yttligare några bruttor..Elli o miki med deras mammor på lekparken..hade fika med oss o njöt av sista solen!

måndag 21 mars 2011

Feest

I fredags va vi bara hemma o tog de lungt..min bror har vart nere o hälsat på och bott hos oss i helgen så passade på att sitta uppe o prata med honom lite!! På lördagen va det ju dags för 25 års fest hos denna donnan..Sara!! hon hade gjort så fint!
















bara tjejer..super nice..en jätte trevlig kväll med massa gottigt..















josse..såååå snygg i nya frillan..skulle jag vara kortklippt så skulle jag ha det så=)
















Super härliga Nettan!















sen va det dags för utgång i karlskrona för de flesta men för mig (pensionären) blev det stan med dessa pinglor i stället, sandra o annie, så gick till jakyll...jätte trevlig kväll..Tack sara för inbjudan o alla som va där..








I söndags va det lungt, va ute en massa i solen och gick..Liam cyklar nu va vi än ska..helt galen i sin cykel..i morse va vi på super go frukost hos hanna o elli..jätte myys...sen gick vi hem och kollade på film, sen bakade vi lite kladdmuffins..jäklar va goda dom blev..åt flera stycken..haha....i morgon ska vi ut på lite äventyr i storstaden kallinge..de e bra de för min rastlösa själ!!

torsdag 17 mars 2011

Vänskap

En Lovely dag med Lovely Sara o våra underbara barn!!!.

tisdag 15 mars 2011

natti

Måste börja med...Grattis världens bästa Caisa, min fina systerdotter..10 år. va hände där?=)hon va ju nyss liten plutt=)















Har börjat mitt nya jobb och har intro denna veckan och trivs hur bra som helst än så länge!! så känns jätte kul. Liam trivs på dagis men det gör inte lisa just nu. skriker som en galning...vet inte va som flygit i henne..kanske e hon på väg att bli sjuk..hoppas inte, tycker vi vart tillräckligt sjuka..men jisses va man upskattar sina barn och lediga dagar när man jobbar..denna vecka blir det 4 dagar i rad o de e inte jag van vid på mina ynka 50%...men jag kommer aldrig jobba mera så länge barnen e små=)=)e helt perfekt..ja barnen sover så klart sen länge,,lisa e ju så trött efter dagis så henne ser man ju knappt röken av.. hinner ju inte mer än hem innan hon somnar för natten...ska bli skönt att vara ledig 5 dagar from fredag...i morgon ser vi fram emot en dag hos poppan som det så klart kommer bloggas om...pusss o godnatt

söndag 13 mars 2011

Heej!!#

Lite premiär på fritidsgården har vi haft! jag o linda e numera där som ledare varje torsdag!!jätte roligt,o barnen verkar gilla det!! alla e välkomna att pyssla med oss.












Första cykel turen e med avklarad..så nu vill Liam alltid cykla. han har växt rejält sen förra året så en liten vår renovering på den med höja sadel o styre o bort med stödhjulen så e det bara att köra!!!











I går lördag va jag på ikea med linda o hanna..jätte kul..fick lite smått handlat..ikea e ju alltid kul..längtar tills vårt nya kök e klart sen ska jag dit shoppa loss...På kvällen va vi på middag o melodifestival kväll hos Fia o Erik och sötis flickorna..lika trevligt som alltid o jätte god mat!!! barnen lekte o hade sig hela kvällen!!Liam fick lilla utbrottet när vi skulle hem..den envisa lilla man..somnade som stockar i bilen och sov länge i dag!!

nu ska vi snart bort till hanna o elli på kvällsfika sen hem o lägga barnen o invänta solsidan o lite mys med gotte!! jobbar måndag o tisdag på mitt nya jobb så det ser jag fram emot..och till helgen väntas 25 års partaj med utgång i karlskrona..vet inte ens om jag varit ute där nån gång så ska bli jätte kul..bara tjejer..ser så fram emot det!!

fredag 11 mars 2011

im back

Jaa nästan i alla fall..lite snorig men de verkar som jag får leva med det, men annars mår jag bra och ser mig själv som frisk..jipppiii...det va ju tvunget att firas lite så¨i onsdags åkte jag till gallerian och handlade lite kläder..köpte till alla utom andreas,,han får nästa gång!!








I går va vi hemma hos Elin o Lee och åt lunch. dom leker så bra. man ser knappt röken av dom!

Nu sitter jag o liam och väntar på att Lisa ska vakna så att vi kan gå och handla inför kvällens middag trevliga gäster!!!åh detta underbara väder i dag...mmmm..lång promme ska också hinnas med=)