söndag 28 november 2010

1 advent

Första advent i dag, liam tände ljuset och sen skålade
vi på julmust och tog en pepparkaka..














Jag har varit och inhandlat mig en ny vinterjacka på team sportia, helt underbar e den, älskar den, riktigt varm o härlig!















har rivit en vägg hemma så nu finns det inget som skiljer rummen åt, blir kanonbra när det e klart!














i går va jag o mina underbara små lussebullar hos Lina i växjö, helt sjukt fint bor dom=) såå kul och träffa henne, frida va också med















Lotta Jari och Lisa va här och fikade, Liam o Lisa fick en present var så jäättte gulligt! Lilla Söta Nikki växer o växer..roligt sen när Lisa och hon kan leka!














Vi har varit hos min mamma på pepparkakshusbygge, Liam åt lite där och slängde lite på bordet där. så ingen del va hel, men mormor gav sig inte, vill Liam ha de 100 delarna i hopbyggt så ska han få det..hahahahaha,,ja vilket minne..liam tyckte det va roligast att klistra på godiset.














Julpyntat har vi med gjort lite, några tomtar och julgardiner har kommit upp...åh jag älskar julen. få plocka fram alla mina flugsvampar, jag älskar flugsvampar, har helt fullt av dom!.åh fasen va det snöar ute, ganska mysigt att stå inne och titta ut! Liam har fått sin pulka i dag så i morgon blir det väl en premiärtur i morgon..

torsdag 25 november 2010

5 dagar

Hej allihopa...vilket härligt väder vi har, älskar denna tiden, e verkligen en julmänniska! fredag morgon nu och jag e ledig nu i 5 dagar,..så nice..har bakat lussekatter nu i veckan, eller lussebullar som jag gör, utan russin med pärlsocker. mycket godare o mycket lättare, bara att rulla de till bollar i stället. Fina Elin och Fina Lee va här så elin bakade också en sats, killarna satte vi i badet,,världens sötaste..dom e verkligen bra vänner!!
















gillar faktiskt snön, dock hatar jag att köra bilen, det tycker jag e väldigt otäckt när de e såå halt!!nu e det bara att hoppas på att snön ligger kvar också=) ..Liam har lärt sig va en tomte e och han tycker det är såå roligt o spännande!! jobbade i går kväll och när jag kom hem så möttes jag av en massa fina julsaker som andreas köpt till mig! jag blev jätte glad. bara så där liksom=).Liam fick en elmotorcykel han blev också jätte glad..Lisa fick smaskigheter från småfolk, hon blev nog gladast..sötlisa!!

onsdag 24 november 2010

Julkänslor

Snöar i dag, vilket ger mig julkänslor och får mig att blicka tillbaka! 2006, mina barn fanns inte då, firade hos min syster i stan, calle o caisa va fortfarande pluttiga. underbar jul.














2007, firade hos oss i Tubbarp, Malin och hennes familj firade utomlands så det va mamma pappa frille andreas o jag! hade så mysigt. Jag va höggravid med Liam.
















2008 firade hos oss i tubbarp igen, denna gången va malin och dom också med, Liam va nästan 1 år, fyller ju 6 januari.
















2009 Firade hemma hos mamma. hur mysigt som helst,















Har blivit så att vi är med min familj hela dagen och sen åker vi till andreas föräldrar och firar med hans familj på kvällen!! Det e perfekt tycker vi att ha det så=) där e också alltid så mysigt när vi kommer på kvällen,,kul för liam att träffa sina andra kusiner med! erik axel o nils..så det blir 2 julbord för oss på julafton, kan inte bli bättre...fast nästa år när vi har renoverat klart tror jag att vi gör en stor jul här hemma hos oss..

min fina lilla tomtemor sin första jul!

söndag 21 november 2010

Hela Veckan!

Nu har en hel vecka gått i gen! tiden rusar fram! åh jag bara njuter o hänger på! Allt går så smidigt med jobb o annat så det känns jätte skönt, alla julklappar e nästan klara så ingen stress i år, fast jag hör i och för sig till dom som inte stressar i alla fall=) älskar denna tiden på året när det lider mot jul!! Sandra o barnen har vart hos mig och hälsat på. Emil han växer så det knakar! Sen har dom haft nalle fest på dagis! ja veckan gick i ett svep! jobbade måndag morgon onsdag kväll och fredag morgon..sen har jag vart ledig hela helgen! fredags kvällen tillbringade jag med Sofie uppe på börjes på julklappshopping! när jag kom hem va Johanna o tobbe o melwin här,,JOhanna bköd på go pizza...sen fick jag klämma o känna lite på magen..de e en vilde där i..den sparkade och flyttade sig, jag kände massa med min hand,,va såå mys! fast jag kommer i håg hur jobbigt det e i slutet och hur trött man e på det..men kan inte låta bli att sakna det liite bara!! Här e mina pluttar i V 30..först liam mage sen lisa mage...















I Lördags va jag och barnen inne i Karlskrona och hälsade på Sara o barnen, fick en massa god fika!!olika bakverk, Sara is back on track=)=)på kvällen va vi för första gången på ett antal helger bara hemma o mös, barnen somnade tidigt o vi bara slappade! i dag har vi vart på karlssons o kollat lite o sen körde vi ner till mc donalds o åt..riktig söndag alltså=) i morgon e det ny vecka, jag jobbar morgon och sen e det avslutning på fritidsgården så dom bjuder på fika och kanske kommer tomten med om ví har vart snälla!!ÄLSKAR MINA SMÅ ÖVER ALLT ANNAT OCH MIN FINA BABE.


måndag 15 november 2010

JObbe helg o bsk

HEEJ VÄNNER!!! länge sen nu..hur mår ni alla=)=)?! här e de fin fint.. va ute och körde med min farmor o farfar på äventyr i torsdags på förmiddagen, på eftermiddagen va vi med linda o barnen på spa,,jätte mys!! i fredags jobbade jag! älskling pausade idol, jag slutade 20 sen tittade vi på det o mös lite när jag kom hem,, jobbade 7-14 i lördags, sen va det dags för BSK fest på kvällen, va mycket trevligt,,god mat, gott sällskap och en massa dans..söndag jobbade jag, sen va vi och firade lilla pappa på fars dag!! han bjöd på lamm,,så gott=)=) Liam fick 2 julklappar i går, det blev han glad för! lego och inneskor, jag gör så så blir det inte så mycket på en gång.. han får ju av så många andra på julafton!så nu hinner han med att kolla ordentligt och leka med!!! i dag fick jag nya schemat för det kommande 7 veckorna,,världens bästa.. lämnar barnen typ dagar i veckan ett par timmar! det e lyx för mig att kunna va hemma med dom så mycket samtidigt som man jobbar! hade inte kunnat lämna dom heldagar...mina små gull!!





























OCH LITE BSK BILDER FRÅN I RDGAS

onsdag 10 november 2010

nästan 11 år

I måndags hade ju dagis stängt så andreas va pappaledig och hemma med barnen! Jag jobbade 7-12.. Sen fick vi god middag hos mamma! e så tomt utan Ellen! Men nu slipper hon ha ont...fick ändå ha henne i nästan 11 år så det e vi glada över!















På kvällev va vi på fritids! Sen la jag barnen när jag kom hem och när jag kom ner så hade älskling gjort så fint, med räkmackor, gjort egen räkröra med stora räkor, sen köpt chips till mig!! då blev jag glad!! i går kom Elin och Lee till oss på förmiddagen och vi gjorde pastasallad till lunch! Liam och Lee leker så himla bra! Liam tycler såå mycket om Lee,,det är min Lee säger han..små sötingar..och Elin och Jag leker med fantastiskt bra!! hihi=)=) Dom hade valpen Ester med sig så Ebba lärde den ett o annat!! Sen på eftermiddagen mötte vi upp Johanna och Melwin för att åka till spa och bada..va jätte mysigt..så härliga duschar, men jag hade ju Lisa med mig och hon förstår inte det här med att jag o liam vill duscha länge...hon vet va hon vill lill damen=) I dag har jag och barnen varit på Börjes med Elin och Lee..vi åt och gick o kollade..jisses så mycket julit o fint det va! köpte lite julklappar med!!i morgon ska Lisa till mormor en stund och jag o liam ska köra en runda med min farmor o farfar! vi gick till macken allihopa innan. Lillan kan ju inte cykla än så hon fick gå, men hon va inte långt efter i alla fall!!precis gett mina barn lite kvällfika, nu e det bara att lägga dom och invänta bonde..