söndag 31 oktober 2010

Tyroler fest!

va på tyroler fest i går. tack snälla mia o ola för det!! jätte roligt tema! och super god mat...allt enligt temat! Liam sov hos världens bästa mormor och lisa sov hos världens bästa farmor.. sån tur man har med alla i familjen som hela tiden ställer upp med glädje!! vi e lyckligt lottade!!blev en massa dans på kvällen,,haha..










i morse hämtade vi upp våra barn, sen hem o slappa..Jonny min kusin som e nere kom och va hos oss lite, ska åka upp till honom nån helg, hade vart jätte kul! Sen tog barnen ett bad lisa ser så rolig ut när hon har badat. min söting













I eftermiddag gjorde vi riktig söndagsmiddag! fläskfile med gräddsås o potatis, va så himla gott! sen gick vi ut och gick hem till min pappa och hälsade på. vi va ute, liam leker alltid med barnen som bor granne med honom, så dom cyklade fram o tillbaka en låång stund medans vi stod och pratade! lisa e så fin i sin nya overall vi köpte till henne och hennes fina mössa hon fick av farmor!!


sovit typ 3 timmar i natt så lite sliten e man allt!! barnen e redan trötta så blir en tidig kväll för dom i kväll, själv ska jag ta en låång dusch, sen upp i soffan med chips o dipp och kolla ensam mamma söker...sen blir det upp i sängen och fortsätta glo lite på tv där...för i morrn börjar allvaret, barnen till dagis och jag ska Jobba! fast blir en mjukstart för alla, jag lämnar som 14.30 och sen hämtar andreas dom när han slutar 16.00.. mitt schema e så bra att jag nästan inte kan tro det e sant!! e ledig hur mycket som helst, så jätte skönt både för mig och barnen och andreas!!! så hela la familia kan fortsätta nästan som vanligt!!!=)

fredag 29 oktober 2010

Lisa Modig o jätte gröna gardiner

Lisa e en väldigt modig liten tös..ni som känner oss vet varför när ni ser bilden nedan!! man sätter sig inte på Liams älskade bil ostraffat!













Lugnet har kommit hem hit nu..Liam har fått sin önskan uppfylld, en blixten mqueen lastbil har han nu, han leker med den hela tiden!. han har ju så gärna velat ha en sen vi va hos sandra o flickorna och dom hade en..han va ju såå ledsen nä vi åkte hem..men nu e han glad vill jag lova...














bytte gardiner här i dag med i tvrummet...vääldigt grööna e dom, hihi, men det blev jätte bra tycker jag.,,kul med lite förändring!

torsdag 28 oktober 2010

bulldozer

Ville inget hellre än att Lisa skulle börja gå...ja nu fick man så man teg!! hon är precis överallt, hon kommer upp precis överallt, hon går rakt över allt som en liten bulldozer...puh..stolar soffan och allt man kan komma på vill hon utforska, sen bara kastar hon sig! den lilla galningen.














I går kväll tog mina små troll ett långt bad. Typ det ända stället dom kommer överrens i är i badet.


















Fast i bland händer det att dom leker och ligger o myser..inte ofta, men det händer..hihi















Liam hade en Kompis hemma i går också..Lee och hans mamma kom på besök! hade goda muffins med sig. grabbarna lekte kanonbra!!och så valpen Ester med, så söt va hon, så himla roligt vi ska ha på Lindas Bengtsings julhow, barnlediga god mat..himskans trevligt ska det bli!!

tisdag 26 oktober 2010

småfolk

I går började inskolningen med Lisa i gen,, går hur bra som helst, hon bara vinkar glatt hejdå=)hon trivs verkligen.sen va vi mest hemma på dagen och tog det lungt..Ronja här och hälsade på lite!! sen gick vi bort till Linda i det fina höstvädret, eller jag o lisa gick, liam cyklade som alltid.. vi satt ute och fikade, och liam lekte som alltid en massa med miki o molly=), blåste bubblor, hoppade studsmatta o massa annat, Lisan gick runt med en dockvagn,,! På kvällen va vi på fritids..och Lotta va där med lilla Nikki!! hon va så liten och söt!! så näpen och vaken!=) lik både mamma o pappa tycker jag!!fast mest pappa ser jag nu när jag tittar på korten!!Lägg till bildlove my camera, den används flitigt här hemma kan jag säga!!









I dag va vi först på dagis och sen åkte vi ner till Sandra med flickorna Haylie och Tuva där vi va bjudna på lunch...Hon fick väldigt godkänt av Liam som åt o åt som han inte hade sett mat innan! sen fikade vi och pratade,,va jätte mys..Liam grät hela vägen hem i bilen för att han så gärna vill ha en blixten lastbil som tuva har..sötisen,,så vi får nog köpa en sån snart. han nämner det hela tiden!!innan va Haylie så liten och lisa så stor men nu har haylie verkligen växt i fatt...nu spelar snart det där halvåret ingen roll=)







På eftermiddagen i dag så kom Johanna och Melwin upp och vi bestämde träff på lekparken, drack the och fikade och barnen lekte..molly o miki kom också förbi på en visit!! nu i kväll slocknade dom båda kl 19.00...vart en lång dag för mitt småfolk i dag!

söndag 24 oktober 2010

Alla underbara

En helt fantastisk suverän 30 års fest för andreas hade vi i går...tack alla underbara människor som va där! Allt va så lyckat..Alla dansade..det va sånt röj. tack till världens bästa frille som stod för musiken!!.vet inte sist jag hade sååå kul!! tog en massa bilder, verkligen hur ¨många som helst...tar för lång tid att ladda upp massa kort här så sätter bara ut ett par få=) men på min facebook sida har jag lagt ut alla bilderna (nästan..alla facebook vänliga bilder i alla fall) hihi..så gå in där och titta så kommer ni nog förstå vilken super rolig fest vi hade!!!! så lyckligt lottade e vi, med underbara familjer och underbara vänner=) kom i säng vid 03.00 i natt ungefär,,fick fia som säng kamrat i natt..i alla fall ett par timmar innan hon kom på att hon ville hem till sina djur..hahahah,,så go=) har inte sovit många timmar i natt! kanske 3 högst, så i dag har man vart lite sliten....massa mat blev över så i dag har det krängts...fia o erik kom upp igen med flickorna och åt lite med! jätte trevligt!

torsdag 21 oktober 2010

Bebisar på vift..

I morse va vi på denna veckans sista inskolning..idag blev det vinterkläder för barnen..sen åkte vi upp till hanna och elli, och elli bjöd på korv och bröd, tack lilla söta du=) sen skulle jag upp och prata lite jobb med chefen!! så då fick jag lämna mina gryn hos deras fastrar. Anna och Sara..liam stannade utan problem och lekte med Nils!! tack för hjälpen!! sen va det bara hem och vända för dagiskvällen!! åkte och lämnade Lisa hos mormor och Liam hos morfar..va super kul på dagis, satt upp massa bilder på barnen och skrivit text till och visade va det gjorde om dagarna, dom gör så mycket, e i gympasalen och har teman och håller på med färger och håller på med vatten och massa annat va det,,sen visade dom en film på barnen som dom hade filmat!! dom får verkligen utforska på det dagiset och det tycker jag e så bra...det va två små trötta barn vi hämtade upp vid halv 20 i kväll så bara hem o byta på dom och upp i säng..i morrn blir det bara mys och lugn och ro,, våra älskade babies har varit på vift nog i dag!!!

onsdag 20 oktober 2010

Jobb


Hej Hopp!! Inskolningen med Lisa går som tippat kanon bra..bryr sig inte särskilt om mig!! blir nog inga problem alls att lämna henne nästa vecka... Va hos Johanna och Melwin och hälsade på i går..Lisa sov i vagnen och pojkarna satt snällt i soffan och tittade på film och fikade så vi fick massa tid till snack..mycket nice!! mamma och jag va på börjes i går med barnen och åt middag och kollade runt.....I dag har vi varit med Sara och barnen..lilla robin som redan e 2 år nu,, går himskans fort tiden...åt lunch och fick go fika..ida min gamla klasskamrat va med där, inte träffat henne på hur länge som helst, så va kul och prata lite!! Har fått jobb nu också, ska dit i morgon o kolla lite..inte bestämt mig än, väntar ju fortfarande på svar på det jobb jag sökt,,,så vi får se hur det blir med allt!! 1 nov börjar jag i alla fall det e helt klart!! nu väntar vi på att andreas ska komma hem för då ska vi gå en runda, bestämde vi skulle göra en god mys middag i kväll så får se va hittar på för någon mat, har ju sån ide torka i bland.....allt e klart inför lördagens stora fest..har till och med bestämt kläder..inte ilal det. längtar som tusan nu=)...o sist och minst...så har jag fått en liten kusin dotter..Lotta och Jaris lilla Nikki e nu här..världens sötaste..längtar så tills jag får träffa henne och gosa....hej hoo

måndag 18 oktober 2010

3

Jasmine och jag hade en trevlig kväll i lördags på puben! åt pizza och drack vin och cider=)





















Hade en helt underbar morgon uppe hos hästarna i söndags morse,,frost över allt och kallt, men solen lyste..va helt ljuvligt,



















Har varit på 3 kalas i helgen, hos min systerson i fredags, andreas systers man i lördags och min guddotter Ammalie i söndags, så fullt upp har det vart,,men massa mys har också hunnits med=)det ser vi till att vi alltid har tid med=) har inte tagit så mycket kort i helgen,,tyvär, men andra bullar blir det när min nya systemkamera dimper ner här snart!


lördag 16 oktober 2010

Lisa




Va i karlshamn i dag och hittade äntligen ett par skor som passade Lisa!! det va nog bra..för nu går hon lite...flera steg åt gången, i dag hos hästarna gick hon enda till hagen, då trodde hon att jag höll henne i jackan men det gjorde jag inte..så släpper bara rädslan snart så går hon..stå kan hon och det gör hon jätte långa stunder....så skönt, men sen får man nog jaga hela tiden!!hon vill helst inte va still lilla lisa.. hon fick en stor puss av hästen curry i dag med! om en timme ska jag till puben här i backaryd och ta några cider med jasmine, det ska bli skoj,,har en känsla av att det bara kommer vara vi där, men man vet ju aldrig..hahahahahaha!!!!!men innan dess ska det bytas om och läggas barn så bästa att sätta i gång nu=)

fredag 15 oktober 2010

liten har blivit stor

I går hade jag en mini tjejfrukost här, det va jag hanna linda och kattis!! mycket trevligt med brända frallor och hela kittet,,men hanna åt i alla fall, för hon ville eller för hon ville snäll vet jag inte,,hahaha..mys va det i alla fall=)=)kattis hade sina små chihuahua med sig! en mamma och en valp..så ljuvliga..så får nog fjäska för kattis lite tror jag...




















I dag har jag haft besök här hemma av Ellen och william och johanna och melwin och Lotta som skulle ha sin bebis i förrgår, men den trivs mycket bra där inne=) först kom dom hit så fikade vi lite, sen åkte vi upp till hästarna och så red alla 3 pojkar fram o tillbaka och vi sprang, det tyckte dom va roligast, så det va jag och 3 gravida kvinnor=)=)så fina allihopa!! Donna och Cleary e ju helt fantastiska..!men fölen därimot va inte riktigt kloka i dag, betedde sig lite hur som helst, och sparkade bakut när dom blev ledda o massa annat ouppfostrat bus bus., får nog börja ta tag i små killarna lite...små odågorna! sen åkte vi tillbaka hit och beställde pizza..en kanondag!! tack för det kära underbara ni=)hoppas nu vi fick i gång lotta så hon åker till bb i natt!! den stackarn fick med en fölspark..

















i kväll har vi varit på 12 års kalas hos min systerson calle..Liten har helt enkelt blivit stor...jag var 12 år när han föddes! hihi