onsdag 29 september 2010

Lite sen sist!!

Busarna racar på!
















Liam har haft sin älskade Molly hemma och lekt med!! dom va uppe själva och lekte på Liams rum..min stora kille=)=)














I går va vi hos fotografen med Lisa för att ta 1 års kort. ville ha likadana som jag tog med Liam, ett album med 8 bilder och en förstoring..blev jätte fina bilder så jag e jätte nöjd, Liam smög sig in på ett kort också tillsammans med lisa, så givetvis fick jag ta en förstoring på det också=) blev ju så lyckat!!så klart kommer inte texten att vara där på kortet när jag får dom framkallade!!!

söndag 26 september 2010

leklandet

Denna helgen bara sprang i väg! I lördags på dagen va vi på samhällsföreningen i backaryd som fyllde 80 år..massa filmer från förr visades, hur intressant som helst, och alla skolfoto sen jätte många år tillbaka hängde på väggarna. och teatrarna som mamma höll i med oss barn visades också,,haha,,va jag skrattade åt mig själv, snygga kläder man hade,,not!! men det va riktigt kul och se i alla fall=) ska försöka få tag på den filmen! på kvällen´va vi på middag hos belle och viktor och sara och niklas va också där. hur trevligt som helst,,mina underbara barn somnade som vanligt i sina vagnar utan ett pip,,så lätta dom e alltså!! hade ingen kamera med mig, kanske va lika bra det!! haha!=) i söndags åkte vi in till karlskrona älskling jag o barnen på morgonen och käkade frukost buffe. super mysigt o jätte gott..inte så att man äter i lugn o ro med två små hungriga vildar men hur mysigt som helst i alla fall! Sen åkte vi till leklandet för Liam va bjuden på kalas där för att fira sin vän Lexus! av två timmar körde liam nog bilarna i 1,5 timme..gick inte att få han därifrån, men den andra halvtimmen lekte vi..klättrade i gångar, åkte kana. hoppade studsmatta, fikade och hade jätte roligt!! På kvällen va vi allihopa helt slut, barnen somnade tidigt och vi tittade på film med hämt mat, precis som söndagar ska vara.. Lisa e lite förkyld, hoppas det inte e nåt som håller i sig! jobbigt för henne att vara täpt! Måndag i dag, vilket betyder dagis för liam, lillan och jag ska gå en lång runda under tiden, om vi inte blåser i väg förstås, sen e det fritids i kväll och träning för min del, så snart har man träningsvärk igen, men det får det va värt..här kommer lite bilder från lexus kalas på leklandet!!

fredag 24 september 2010

Grönare gräs på andra sidan?

Jag möts av samma syn varje morgon, en prins och en blixt som står och äter nedanför altanen..små rackans föl som inte vill vara i hagen..hela dagarna går dom lösa på trädgården utan staket runt sig. dom går ingenstanns, bara runt huset och så, sen på kvällen går dom in i hagen igen till sina mammor,,mmm, två fria själar det där=)=)
















Va hos Jasmine i går morse och fick god frukost..det är så mysigt hemma hos dom..Liancha och Lisa lekte och busade!!
















Körde därifrån och hämtade liam på dagis, sen kom frida monaliz o linda och barnen på fika. mycket spådomar och annat blev sagt!! hihi=)Lisa har med börjat rusa runt på en bil nu, trodde vi bara hade en rallyförare i familjen, men fel hade jag, vi har två=)
Fredag i dag, så härligt, inte lika härligt som vädret bara..men som frida o jag brukar säga, om vädret e ditt största problem så har du inget problem, och med det i åtanke ska jag och barnen ut en cykeltur, måste rasta vildarna lite!! sen blir det bull bak i eftermiddag, lite kanelsnäckor ska göras....sen idol i kväll...

onsdag 22 september 2010

Njaa

I måndags började fritidsgården igen! Till Liams stora förtjusning så nu kommer våra måndagar o torsdagar bestå av innebandy o búllens korv och mássa spring o lek!!! Lisa e som mamma och håller sig till fikat!! tränade på kvällen med. så har träningvärk som bara den..aj aj..men det va jätte kul ..


















I tisdags morse va Hanna här med sin lilla cajsa. va jätte roligt och se henne, såg henne bara som liten bebis och nu hade hon växt jätte mycket..så söt! undra om man inte blev liite bebis sjuk igen!!? njaaa,,nä det får va bra som det e just nu..jag e mer än nöjd!!

söndag 19 september 2010

Denna Helgen

Denna helgen har varit full av kalas..eller full o full men två kalas..dom två sista, hade ju kompis kalas i går och familjekalas i dag! tycker faktiskt det e så skönt och dela upp det lite..delar kompisarna på två gånger och sen ett för familjen..Lisa har fått så mycket och så otroligt fina saker på sina kalas, helt otroligt. så fina böcker, leksaker, och en massa super super fina kläder..kan inte tacka alla nog som har varit med och firat våran skatt, både vänner och familj....

fredag 17 september 2010

Lisa hon firas vidare

I går kväll va min syster o hennes familj här och firade Lisa på hennes födelsedag..hon fick en super häftig stol av dom..rosa och såå fin..lisa älskar den.kryper o försöker sätta sig på den själv..hon e så söt när hon sitter på den, min stora flicka! vi hade jätte mysigt och åt hemmagjord pizza o sen kollade vi på idol!
























I morse kom Sandra med sina små Amanda och Emil och firade Lisa..så gulligt..Lisa fick jätte fina presenter..vi fikade på sockerkaka, frida o nova kom också! Lilla Emil hade blivit så stor och e så fruktansvärt söt..precis som storasyster..e så glad att vi alla bor i backaryd, kan gå till varandra när som=)
















I dag e det fredag. så mys! varit ute o gått med frida, sen tog vi lunch hemma hos henne! Nu tar vi det bara lungt. Liam kollar på Bilar och Lisa sitter och leker..i kväll ska vi till Sara och fira henne!

torsdag 16 september 2010

Lisa

Hej,,längesen, jag vet!! dagarna denna veckan har varit lugna o sköna, men en del har vi gjort i alla fall..en tripp till ikea, där valdes tv bänk o garderob ut, så ska hämta det nästa vecka. givetvis massa småsaker som alltid när man e där..varit i karlskrona på leksakshuset och kollat present till Lisa, hittade en efter mycket letande, i går kväll va jag o frida på kaskad med Liam , Lisa o lilla Nova..va typ bara vi där. hur mysigt som helst..stod nog och duschade i 30 min innan vi gick ut, tur att barnen har lika roligt inne i duschen som där ute,,än så länge=)








I dag va en mycket gammal kompis till mig här, Emma, vi har typ inte träffats eller rättare sagt umgåtts på minst 10-12 år..så det va hur kul som helst och prata gamla minnen. nu ska det inte gå så långt till nästa gång!! I dag är en mycket viktig dag...Våran Lisa fyller 1 år,,1 år redan, kommer i håg allt som om det va i går..satt o kollade på idol i går kväll och det gjorde jag för exakt ett år sen också, för efter det va slut åkte vi in till förlossningen och sen kom hon 4 timmar senare..vår lyckans Lisa..