tisdag 29 juni 2010

Stranden!

sitter i soffan och myser o kollar in allsång på skansen! 3:dje dagen på stranden i dag..har vart där heela dagarna..så skönt och bara sitta i skuggan och ha det bra! Liam älskar att vara på stranden. leker och badar hela tiden, lillan hatar vatten så hon sitter på säkert avstånd och leker med sina saker och sover mest! gäller och ta vara på alla fina dagar, vet ju inte hur länge det håller..städa och annat kan man göra när det regnar..i morgon ska det bli fint igen om prognosen stämmer! helt underbart..kanske man badar igen,, jag, badkrukan själv tog premiär doppet i dag!! på torsdag åker vi till ljungby till mina kusiner och hälsar på..det ska bli så attans roligt!

söndag 27 juni 2010

Midsommarafton

midsommar va suuper rolig..hopp borgen va en succe för alla barn..såg knappt röken av dom=) vi åt gott..hoppade säck gick tipsrunda med mera...sen va det fest på kvällen..kl 04.00 gick de sista och la sig.. sjöng o dansade hela natten gjorde vi=) två gitarrister på plats också så allsången va ett faktum..jisses va jag skrålade..man ska ju alltid va värst!!=) ´har lite infilmat jag ska lägga ut lite i sänder!! alla bilder finns på min facebook...tack alla som förgyllde vår midsommar, det va sååå lyckat!

torsdag 24 juni 2010

Hej Alla

ÅHH,,nu gick det så där lång tid igen innan nästa bloggning, men e väl så på sommaren..vi e typ aldrig inne! liam e verkligen ett ute barn, han älskar att va ute,,fast han tycker det e väldigt skönt att komma in i soffan på kvällen!! Allt e super bra här..veckan har bara försvunnit tycker jag! vi har vart nere hos linda en del,,gått lite kvällspromenader med hanna! planreat massa inför midsommar! kommer många och det ska bli jätte roligt,,har hyrt en hoppborg till alla barn som vi ska hämta i kväll..kommer nog bli uppskattat...ska bort till min bror snart och fixa en cd,,fixat massa bra musik till i morgon=) fast har vi ju två gitarister på plats så kan inte gå fel=)=)passat lilla Elli i går kväll gjorde jag med..hon e såå lovely! vi gick bort och åt på pizzan på kvällen, det va väldigt uppskattat. liam o elli åt pommes och typ halva min pizza!
















Måste ju nämna att vi låg ute på gökalv i går hela dagen och hade massa smarrigt med oss och vi hade det heelt ljuvligt!! det va vår första heldag vid hav detta året..så nice.. liam älskar att bada,,gick runt i vattnet hur länge som helst!!

















SOMMAR I ALL SIN ÄRA

söndag 20 juni 2010

våran helg

Min alldeles egen prinsessa har nästan lika lång slöja som en annan prinsessa hade i går...















lite tomt på inlägg här så tänkte fixa till det nu!! börjar helt enkelt där jag slutade!! I fredags förmiddag kom Kamilla med sina 3 godingar Klara Sam och lilla söte Saga! vi fikade på massa bullar! sen åkte vi in till stan och gick lite i gallerian! handlade lite barnen=)




















på kvällen va ja och linda o frida ute och gick utan barn..va fort rundan gick helt plötsligt!! haha i lördags va det match för bsk, givetvis va man där och vinst blev det!!heja heja! på kvällen va vi hos uffe på 50 års fest!han bjöd på grillat..super gott=)Lisa satt och åt på en egen köttbit, såg så roligt ut..hon e som mamma, hon lämnar inget!!haha..det va jätte trevligt=)och jag träffade sannah igen efter många herrans år vilket va väldigt trevligt..vi pratade en massa bland alla knott och bestämde en återträff! mycket trevligt tycker jag!















i morse va vi inne och åt frukost hos andreas föräldrar sen storhandlade vi på maxi på väg hem...sen sov barnen en stund medans jag kollade in bröllop cortege middag fest konsär och allt annat jag missade i går som vi spelade in..så tittar en stund nu hela tiden då o då=) sen väcka upp barnen och åka på dop hos kattis dotter som idag fick namnen Aimme Therese Tania! hon tog det hela med ro..så lugn o fin! emma sjöng två låtar heelt ljuvligt som alltid när hon sjunger!!
Nu i kväll har jag och andreas varit borta med barnen och ätit middag på restaurang victoria..det va såå gott!! så mysigt,,bara vi=) sen gick jag o liam en runda med hanna! nu tycker jag man e helt slut så blir godnatt nu för hela slanten..hoppas ni med haft en trevlig helg!! hörs i morrn!

fredag 18 juni 2010

massa sol i går=)

i går va ju en helt fantastisk dag vädermässigt...jag satt i skuggan faktiskt hela dagen! näästan..vi hämtade sara o barnen i stan vid 9 på morgonen, sen åkte vi hem och käkade frukost...sen förflyttade vi oss ut och där satt vi sen heela dagen..med en liten paus inräknad då vi gick bort till pizzan och satte oss på uteserveringen och åt pizza!!! kattis va också här med sina 3 flickor!!jag passade saga o ellen åt mamma..sååå roligt och ha saga lite..hon e världens snällaste hund=)

onsdag 16 juni 2010

helt lovely dag!

I förmiddags har emma och flickorna varit här..så skönt har vi haft det i solen..åt lite lunch och fikade lite! Amy har haft vattenkoppor..syns det? men så jätte söt ändå min lilla amy.sätter ut två gamla bilder på mig o amy med=)och en bild när jag träffade mini mini frida för första gången, ja va gravid med Liam då=).så roligt att man håller kontakten och allt..har ju träffat alla dessa barn sedan dom föddes...åren går!

































Eftermiddagen tillbringade vi nere hos Linda! vi satt ute och grillade. barnen lekte med vatten..super skönt...ronya skulle även ge sig på att gunga lite, det gick väl så där hihi.... första bilden=jag och lilla Molly..så smal man va en gång i tiden!









Sen nu i kväll kom liam o lisas farmor o farfar och hälsade på..dom fick en varsin likadan tröja..jätte fina och somriga. så kul och kunna ha samma på dom nån gång!

Så nu har man varit lite nostalgisk med! haha...dom säger det väntas sol i morgon med..HÄRLIGT