fredag 30 april 2010

Snart Blommar det.

Tråkig dag det va i går..vädersmässigt alltså..annars en mycket bra dag! hade en hemmadag..bakade världens godaste muffins med riven choklad och hallon i smeten, sen en topping på det med hallon och vit riven choklad på..dom va super goda...
















Sen va vi ute nästan hela tiden..jag planterade årets första blommor..hundratals fler lär det bli..Barnen satt också ute med mig!





















Det är inte långt kvar innan mina blommor slår ut..påskliljor och massa tulpaner..





Sen kom Linda på kvällen och vi satte oss i trädgården och delade på en flaska vin! så trevligt så...







Sen gick tiden och vi med den!!hhihi resten e historia..haha..

Idag har vi vart hos Johanna o Melwin lite och ätit frallor och äppelkaka..hade lika roligt som vi alltid har tillsammans..planerade semester lite med..blir att vi hyr en stuga och bor i tillsammans en hel helg och sen åker vi tosselilla och leker en massor..ska bli så roligt... e ju valborgsmässoafton i dag och det ska så klart firas..Sandra och Mats o Amanda kommer hit på middag i kväll vid 18, sen går vi och kollar på elden vid 20 och sen tillbaka hit för massa gottigt och mys....super nice=)=)

onsdag 28 april 2010

Dags att blogga





















Lisas nya vrålåk...e så nöjd med den..I går va vi i brunnsparken och myste hela eftermiddagen..det va ellen fia hanna linda o jag..och alla barnen med..det va jätte trevligt.barnen lekte o hade så skoj! .hade fikakorg och hade sån tur med vädret också. så varmt o skönt..nästa gång hos mig tjejer.jag tog inte så många bilder märkte jag nu men hanna tog desto mer så kolla hennes blogg..om hon nu bloggar innan jul vill säga!!!=)=)..På kvällen va vi i tving o kollade lite fotboll=)


I dag har vi vart på utvecklingssamtal med liam på dagis! det gick så jätte bra!! allt va kanon..han va alltid glad och positiv till det som skulle göras och han älskar när fröken spelar gitarr..leker kanon bra..min lilla prins..tittade i en pärm med bilder som dom har tagit på liam när han gör olika saker....världens bästa dagis!! Sen åkte vi hem och hämatde vagnen och gick upp till sandra och underbara lilla Amanda som e så go så det finns inte..och pratar jätte bra!! fick go fika och liam o mandis lekte super som alltid..sen tog vi vagnen och gick hem till oss och så lekte vi här lite...och fikade lite igen...tove kom en sväng med...









Nu sover liam sen 19 o lisa leker o springer runt i gåstolen...jag har plockat o städat lite..övertalat älskling att hämta kebab till mig inne i stan med! så nu väntar jag på det..och snart börjar anna anka med..kanon kväll helt enkelt...i morgon e det dagis för lilleman o vägning för lisa..sen har herrlaget premiär matck på kvällen med..får man ju inte missa...hej svejs

måndag 26 april 2010

ny tattoo

Min nya tattoo som jag gjorde i förmiddags...Together We Make A family..på underarmen..blev jätte nöjd, nu e den svullen o lite röd...


















Va på loppisen i går! va premiär för oss..blir nog många fler turer dit innan sommaren e över! Fyndade inte mycket..ett bilgarage till liam och lite smått bara!! va där med Linda och barnen och sen caisa med..så blev lite mysig fika på filt i parken med..benji klättrade högt upp i ett träd..
















sen efter loppis åkte vi hem till sara en sväng och sen åkte dom med hem till oss,,satt ute i solen o fikade o hade det skönt!! mycket härligt!!



















Sen tog jag min älskling på en åktur..hihi..tror ni mig?? man kan ju alltid låtsas i alla fall.....i kväll har vi grillat. super gott marinerat kött och sen potatis gratäng.mycket nice!!!


Nu ska jag titta på det kungliga bröllopet på tv..jag älskar allt som har med kunga familjen att göra..det visste ni inte om mig!

lördag 24 april 2010

Fotbollsdag!!







Hämtade upp Lotta och Hennes mams i morse för att sedan åka till Ramdala och kolla in backaryds damlag spela sin premiär match...dom va såå duktiga och kämpade så bra!! så härliga tjejer...











Sen va det bara hem och äta lite sen gå bort i underbara solen till vitavallen och kolla in backaryd när dom vann över Listerby..visste väl det...dom e så duktiga så=) träffade tjejerna igen..så det blev många barn där borta i dag,,super roligt. william melwin elli elvira olivia liam o lisa och melker..så söta så=) men det e klart med sånna mammor...=)=)

Nu e det soffläge..ska kolla på en film o bara mysa..chips o massa i kväll igen..gotte gris som man e!! trevlig kväll alla härliga människor!!

fredag 23 april 2010

Shopping!!

Lillan får sig en bra åktur..hinner få upp en ganska bra fart ..


















det blev Karlskrona idag för lite shopping..jag älskar ginatricot...hittar alltid massa där. köpte strumpor till lisa och jeans o mjukis brallor till Liam på lindex..till mig själv blev det en super snygg tunika, två linnen, och ett par svarta spets leggins..så nöjd..jag va där inne med Tove..så trevligt så..liten tripp till mcdonalds blev det med så klart!!

















Nu i kväll har vi vart på lekparken lite och nu e e det mys time på g..caisa e här och ska sova över, har en kompis här just nu, som sitter i badet, tände ljus och så till som..jag hör hur det tisslas och tasslas som alltid i den åldern..dom e så goa...i morgon e det fotboll för hela slanten typ..åker till ramdala kl 10 för att se damlaget spela premiär...sen e det premiär för herrarna med i backaryd kl 3 så det blir mycket fotboll..e ju kosläppet med i morgon. brukar åka dit..inte just för själva ko släppet , ..men det e ju så mycket annat. liam hade älskat och se alla smådjur, hästar och grisar som han gillar med..men vi får se va som hinns med..=) busungen har börjat gömma sig med.. i alla vrån han kan komma på och sen blir han jätte glad när man hittar honom..nahä nu väntar chips dipp godis och coca cola..helkväll helt enkelt!

torsdag 22 april 2010

hej svejs







Hann med matsalsrummet i går med. så skönt och slippa de bruna gardinerna nu och få upp de lila..det e så vårigt och fint nu i tv rummet o matrummet..rivningen i entre hallen e i gång för fullt...tapet e vald..en jätttte fin blev det..en vit med lite svarta blommor på..ni får se när det e klart!!har bakat lite kladdmuffins från ett super recept jag hittade.. Hade en del besök med i går..det e så härligt så..först Linda och Chrille på förmiddagen sen kom Tove också på en kaffe. Sen kom Hanna och Frida (jätte gravida frida) inte länge kvar nu för henne.. sen kom mamma med och hjälpte mig lite med att sy upp gardinerna.....så dag gick i ett svep...va ute o gick på kvällen...i fullt solsken, regn, blåst, hagel och sen sol igen...lite förvirrande detta aprilväder......SÅ härligt med fredag i dag.. har inga direkta planer..jag o barnen ska göra in till stan och handla lite, gå lite i gallerian med..va ju länge sen nu..hoppas på lite blomsäljande på torget med...liam vill nog hälsa på pappa på jobbet och få åka lite truck....i morgon på förmiddagen e det premiär för damlaget i backaryd att spela sin första match..då ska vi absolut dit och heja på...hej svejs

onsdag 21 april 2010

PANIKLÄGE





Haft lite av ett panik läge här i dag. skulle bara gå ut och ta in tvätten som tar 10 sekunder. precis när jag går ut genom altandörren och har gått några steg så hör jag hur liam stänger dörren och trycker ner handtaget..jag springer tillbaka men hinner inte..Jag e utelåst....fick panik..sprang runt huset och kände på alla dörrar som jag visste va låsta. sen tillbaka igen..liam står innanför dörren och börjar bli ledsen. jag hör att lisa med börjar bli ledsen!!!.jag ringer mamma och säger att jag e utelåst o liam o lisa e inne själva..så hon slänger sig i bilen med sitt onda ben och kommer hit på 30 sekunder..samtidigt ringer jag Linda..dagens hjälte och bara skriker till henne, kom hit med en hammare.. hon blev nog väldigt rädd hon med för hon va här på 1 minut med hammare i högsta hugg! sen försökte jag få bort liam från fönstret, tillslut fick jag honom att backa från fönstret o ta sin bil så mamma kunde slå sönder köksfönstret så jag fick komma in till mina barn..vilken pers,,,,pust! tack snälla snälla linda som stannade och hjälpte mig få bort alla tusentals glasbitar!!!


Har bakat i dag..muffins och bullar blev det!så nu e frysen halv full igen i alla fall..



















Annars har det varit väldigt lungt i dag då Liam e dålig..feber,,,stackars liten...Hunnit göra lite vår fint i tv rummet i dag..nya gardiner och fina tulpaner..Mat rummet tar jag i morgon..
Blir inget kolmården i sommar. vi ångrade oss..bestämde oss för att åka och bo på camping och gå på tosselilla i stället allihopa..passar barnen mer finns ju hur mycket som helst att göra där!!..ska bli så himla roligt..ser verkligen fram emot att åka med johanna o tobbe o lilla melwin...
Va ute för en stund sen. fåglarna kvittrar så härligt nu på kvällarna!

söndag 18 april 2010

känner ni igen oss?????

Va ju inne i stan i går kväll hos Hanna och firade hennes 25 årsdag....det va så mys pys..bara några stycken och vi satt i soffan och mös och pratade hela kvällen!..så lungt och skönt och mysigt..Hanna bjöd på den godaste grytan jag har ätit..såå himla god..


















Idag va mamma här och hälsade på lite också...sen va vi på kalas nu i eftermiddag hos andreas systerbarn..liam hittade en gitarr han gick runt med hela tiden..inte visste jag att jag hade en sån talangfull son, men det hade jag ju kunnat räkna ut i och för sig!!

Nu e det bestämt.. i sommar blir det kålmården med Johanna Tobbe o Melwin..jisses va roligt vi ska ha! och vet ni va..snart e min ingångs hall med klar...i morgon börjas det rivas..me like..och altanen e med uppritad nu..kommer bli såå otroligt fint...och sen e det klart innan sommaren med..händer mycket bra just nu..(peppar peppar).. och förrsten...här är jag o andreas för många herrans år sedan...hihi..känner ni igen oss????

lördag 17 april 2010

Kaskad o söta lamm med mera!

Va på kaskad i går själv med barnen och hanna o elli...e överraskad hur väldans bra det gick att va där själv med båda,,inga problem alls..liam älskade som alltid med vatten och hade jätte roligt..och elli med, hon låg och simmade i sin simring..så söt..lisa satt i vagnen snäll som ett ljus som alltid..innan kaskad hann vi med lunch o promenad runt hejan..







Hunnit vår pynta lite grann i alla fall.












Tessan och Micke va här i gårkväll på middag. super trevligt! tittade på talang och pratade..i dag har vi varit hos dom och hälsat på! dom har det så fint inuti..jag vill me ha ett sånt kök..började verkligen längta till vi ska göra vårt nu! sen har dom lamm också som va såå söta..liam tyckte det va jä´tte kul att vara ute hos dom o titta på allt!


Nu ska jag snart börja göra mig i ordning..jag ska på fest hos hanna i kväll som fyller år! kul kul