lördag 31 oktober 2009

Jupp!

Hej alla kära vänner...va underbart det va och vakna i dag.. frost och solsken. världens bästa väder..på med overallen på liam och vara ute hela dagen med varm choklad, det e mina planer det!! orkade inte blogga igår kväll blev så trött efter idol...i alla fall så va sara och Robin här hela dagen i går!!! Vi mös och fikade och åt kebab med våra trötta babies...Lillan sov mest hela dagen så henne märkte vi knappt..timmarna bara flög i väg, men dom gör ju det när man har roligt och trivs, åh vi trivs tillsammans !.. kul sen när Liam och Robin e lite större och kan leka mera med varandra..och nova passa Lisa..så kan vi ta det lungt..haha..perfekt ju!! Hanna och Lilla Elli kom också en runda och fikade lite!!



























Har varit ute och gått en runda med barnen och saga nu. hon har så mycket energi den hunden. om hon kunde dela med sig lite..hehe..skammotionera henne mera nu...pappa va här i morse också och tog en halloween fika med oss, så åt bullar o kladd kaka i dag igen, måste komma på nåt nytt att baka, e trött på bullar kladdmuffins och snoddas, bakar det hela tiden känns det som..nahä, fram med receptboken för insperation..
Nu ska vi på middag hos svärföräldrarna i stan..skönt, slapp man laga i dag! i kväll ska vi till papap en liten sväng, han ska visa Liam sina fina pumpor som lyser i mörkret!!
Hörs igen snart!!

fredag 30 oktober 2009

HUR???


Hur kan man inte va lycklig när man får vakna varje dag med dessa loved ones=)=)

torsdag 29 oktober 2009

HAPPY

I förmiddags va vi på mamma/barn träff hos Hanna. Hon hade bakat jätte goda frallor, Liam åt ett antal! hehe..Lillan va också med men sov mestadels.











När vi kom hem därifrån så åkte vi upp till mamma!! Liam tittade på en film och jag läste lite...Lisa låg på kökssoffan och sov. många som har sovit på den soffan i generationer..=)sen bjöd hon på jätte goa middagen! fläskfile o potatisgratäng!hela familjen samlad,,nästan!!!jätte trevligt!































Sen har jag haft mina goa kusinbarn Micaela o Molly..fast dom e så lätta att ha så man märker dom knappt...så söta e dom med!!




har förgäves försökt o lagt liam men ska försöka i gen nu! tror han somnar nu eller hoppas det i alla fall! har ju en chipspåse som väntar på mig!!!
HAPPY HAPPY

onsdag 28 oktober 2009

Bak o leklandet






















I dag har vi varit på leklandet i karlskrona..Liam hade roligt men orkade bara i 1.5 timme sen va han ganska trött..tycker det va jätte fint och roligt där men Liam va nog i yngsta lagret..sen tog vi en Big mac så klart innan hemfärd..i eftermiddag har jag bakat!! kladdmuffins och bullar. det behövdes va helt tomt i frysen på gottigt!! Nu sover liam och vi tittar på bonde.. i morgon ska jag på mamma träff hos hanna. det ska bli skoj=)har fått flera leenden av lisa i dag..man bara smälter av henne!!!!!!

Hej Hopp!!!!!

tisdag 27 oktober 2009

PLUTTEN

Här kommer månadsbilderna på Liam...vår fina lilla envisa plutt... från 0 dagar till 1år





















































































bad..

I Går va mamma gruppen här, eller delar av den i alla fall!! Fick en jätte fin klänning till lillan och en superbra skylt där det står mor o barn sover..perfekt och hänga på dörren! haha..sen på kvällen va jag o mamma ute o gick en sväng..sen när vi kom hem så badade vi allihopa=)myys!!
Sen skulle vi lägga Liam, trodde vi ja,,,han bara vägrade. provade flera gånger men han bara skulle inte sova igår..fick gå och lägga sig med oss sen och inte äns då ville han! han bara skrek o skrek..han måste ha haft ont i magen eller nåt...sen spydde han med, tror han gjorde det för han skrikit så!! eller mådde han illa efter fikat på dagen! sen somnade han i alla fall o sov hela natten och i dag e han som vanligt....så hoppas att det inte blir så igen.......Nu ska jag utfodra mina barn för ska snart till bvc och väga lillan och efter det en promenad=) härligt!!!










måndag 26 oktober 2009

2 kalas m.m

Hello!!

Va på två kalas i går..först hos Robin som fyllde 1 år..tiden går så fort.kommer i håg när jag hälsade på honom när han precis hade kommit till världen....Sara hade (som väntat) bakat en massa gottigt. muffins och fina tårtor..hon skulle kunna öppna ett konditori...=)

Sen hos amy som fyllde 4 år! fick ännu mer fika..kul o träffa dom!
Sen va det hem till ensam mamma söker, som man givetvis inte vill missa..beställde från pizzan fläskfile med goqnaq sås..(vet inte hur det stavas)!!mumma....sen blev det några avsnitt av mitt älskade mcleod innan läggdags...sov som en stock till lillan vaknade o ville äta lite vid 4 tiden..steg upp halv åtta....sitter i soffan med Liam och väntar på mitt kusin barn ronya som ska komma och hälsa på mig lite nu på förmiddagen..sen e det öppet hus på fritids i dag mellan 13-15 och sen kommer mamma gruppen kl 15 på besök..eller några utav dom i alla fall...åh innan dess ska liam sova och vi ska gå en runda och hinna baka..såå fullt upp idag....

Fick förresten min andra dubbelvagn såld direkt jag satte ut den på blocket, va flera intresserade..fick det jag ville ha med,,så nu blir det shopping av både på onsadg när vi ska till leksakshuset och i helgen när det blir Ullared=)=)

Det va allt för nu...

Later=)=)

söndag 25 oktober 2009

kalas














































hade ju då lite kalas här i går..först vid två kom familjerna och sen kl 18 hade vi några kompisar på besök..det va Elsa o niklas och deras 3 barn och sen mats o sandra o lilla amanda och erik och fia med elvira och lilla pluttiga Olivia..och sen Linda o frille...Det va jätte roligt och träffas och vi hade jätte kul..jag drack cider och dooleys=)det va gott..Lisa va så fin i sin klänning hon fick av moster..Liam höll i gång hela kvällen med alla barnen. han blev så trött på kvällen. andreas va uppe några gånger men han ville icke sova när han hörde alla här nere, men sen vid 12 på natten fick jag honom i säng!! och då va han svimfärdig...Lilla Lisa va med jätte snäll hela kvällen som vanligt,,åh lilla Olivia med.hon e så liten och söt och har massa hår..så flickig och lik sin storasyster..åt smörgåstårta från fiskbiten som va supergod! barnen åt chips o popcorn och satt i soffan och tittade på film...senare på kvällen blev det lite giutar hero...Ja, det va en jätte lyckad kväll...visst, alla barn blev jätte trötta och lite gnälliga framåt kvällen men supermammor som vi e allihopa så klarade vi det och sen låg det barn o sov lite var stanns..Tuva i tvätt stugan bl.a..haha....
Vaknade kl 9 i dag..hade lätt kunnat sova lite till..i dag väntas det två kalas..först fira Robin kl 2 och sen amy kl 17.30...nice nice..Nu ska vi äta frukost och sen duscha...sen blir det nog ut i detta jätte roliga väder på en liten runda...!!
Later!!

lördag 24 oktober 2009

Lungt!

lungt här hemma nu..alla typ softar...hehe..har städat lite..ska åka in till stan nu och hämta smörgårtårtorna inför i kväll och inom kontan och lindex och systemet..pust!!!=)





fredag 23 oktober 2009

KARLSKRONA







Varit i karlskrona i dag o handlat lite..va först på babyproffsen och kollade runt en massa...sen leksakshuset, o där kan man ju gå hur länge som helst..köpte så klart en blixten mqueen bil till lilleman..åh lite nappar till skruttan...sen va ju mcdonalds ett självklart besök när man e i karlskrona!! hade sällskap av mina kära vänner sandra och frida!!

Sen har det varit lite förberedelser inför i morgon!! ska ju ha liten fest bara för några vänner i morgon kväll och det ska bli såå kul, längtar..äta o dricka gott..alla barn e ju med men det gör absolut ingenting...ska dricka lite cider och för första gången på mycket länge även liite dooleys..






torsdag 22 oktober 2009

Mcleods daughters


Detta e inte klokt...mina barn sover som änglar men jag smyger ner i alla fall innan alla vaknar..bara för att få se ett avsnitt av MC LEODS DÖTTRAR.. världens bästa serie någonsin..har sett 7 säsnonger och i går kom den 8 sista säsongen i brevlådan...vet inte hur jag ska klara mig utan den sen...för alla som inte sett den...SE DEN..=)

onsdag 21 oktober 2009

Hej alla!

Hej Alla


E ju Andreas lediga dag i dag som alla onsdagar..sköönt...åkte och åt en supergod frukost på kontan i morse. smörgås tårta. den e så god där. ska nog betsälla därifrån till på lördag till andreas kalas.. Sen när vi kom hem så va vi ute och gick en runda på 1.5 timme..så skönt och gå sakta i bland och inte stressa..sen när vi kom hem så kom mamma och gjorde värsta goda middagen till oss!!såååå smaskens!=) tack mamma..igen=)
Nu ska jag sälja min ena dubbel/syskon/tvilling vagn om nån e intresserad..det är en abc design..det e en mjuklift till!!!!




Det va allt för i dag=) bye bye